Izbornik
Ponude
Budi što želiš, dođi na Međunarodnu povorku Riječkog karnevala! Garantirani polasci 18.2. i 26.2. iz Zagreba i Karlovca!

[KARNEVAL U RIJECI] Jednodnevni izlet autobusom za 99 kn! Garantirani polasci!

Ocijeni ponudu
Traje još minimalno
-14%
Pratiš ovu ponudu

Kupnjom ponude osvajate + 99 bodova u Putolovac klubu putnika!

Zanima vas još karnevalskih destinacija? Pogledajte OVDJE!

Zašto baš ova ponuda?

 •  Doživjet ćete bogatu karnevalsku povorku i
 •  Zabava maskiranja uz najpovoljniju cijenu karnevalskog putovanja
 •  Dugu tradiciju karnevala u Rijeci osjetit ćete na svakom uglu

     

PROGRAM PUTOVANJA  

1.dan

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora je u 08:00 sati, peroni 502-506.  Polazak iz Karlovca (kod Petrola) prema dogovoru. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Gorski kotar u smjeru Rijeke uz usputno zaustavljenje putem radi odmora. Dolazak u Rijeku predviđa se oko 11.00 sati. Točno u podne kreće Međunarodna karnevalska povorka. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje karnevalskim događanjima.

Povratak iz Rijeke je predviđen oko 18.00 sati. Dolazak u Zagreb očekuje do 21.00 sat.

Za polazak 18.2.2017. DJEČJA KARNEVALSKA POVORKA će se održati na lokaciji Korzo, u 13 sati.

Dječja karnevalska povorka je karnevalski događaj u kojem sudjeluju najmlađe generacije iz zemlje i inozemstva, kada rijeka mališana u raznobojnoj maškaranoj povorci preplavi riječki Korzo.

Za polazak 26.2.2017. MEĐUNARODNA KARNEVALSKA POVORKA će se održati na lokaciji Korzo, u 12 sati

Paljenje pusta, Adamićev gat - nakon prolaska povorke

Međunarodna karnevalska povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva.

RIJEČKI KARNEVAL

Od samog početka Riječkog karnevala, sve zabave, koncerti, sportska natjecanja, najrazličitija maškarana događanja, koja vode ovome danu, kulminaciji svih ludosti – Međunarodnoj karnevalskoj povorci. U nedjelju 7. veljače od 12 sati kreće povorka koja se sa svakim pravom naziva krunom karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Međunarodna karnevalska povorka ove godine broji više od 10.000 sudionika u 112 grupa, a što sve spremaju, kakve duhovite alegorije svakodnevnih događanja, nećemo znati sve do trenutka kada se u svom sjaju pokažu na riječkom Korzu.

Nakon prolaska i zadnje grupe, već tradicionalno Halubajskih zvončara, kraj je uvijek u režiji grupe Pom-F-Ri koja će oko 20 sati na Adamićevom gatu presuditi Pustu jedinstvenom ceremonijom paljenja na moru. Završetkom „velike“ povorke, zabava ne prestaje, već se seli u riječke kafiće, klubove i Ex port Deltu gdje će cijeli dan trajati velika završna fešta.

„Krepat, me ne molat!“ – moto je koji najbolje sažima sve što Riječki karneval predstavlja. Unatoč svojoj dugoj povijesti, veseli, inatljivi, neobuzdani, ali i kritični duh Karnevala ne pokazuje ni trunku umora, već iz godine u godinu buja, raste kroz nove generacije karnevalista, hraneći se aktualnim događanjima, podjednako kao i dugom tradicijom. A upravo je ta tradicija na ovim prostorima puno duža nego što se smatra. Dokaz o vremešnosti Karnevala, što možda nije ni čudno s obzirom baš na taj kritični duh, jedna je zabrana, dokument iz 1449. godine – odredba Gradskog vijeća kojom se zabranjuje prekrivanje lica maskom (s izuzetkom gostiju maskiranog plesa u Kaštelu), što se tada strogo kažnjavalo. Odredbom se pokušalo održati javni red i spriječiti slobodno kritiziranje vlasti, ali povijest svjedoči da je Karneval pobijedio sve zapreke i (p)ostao praznik veselja, duhovitog i često kritičkog komentiranja tekućih događaja, mogućnost da svi bar na kratko budu što žele.

Nakon godina najrazličitijih organiziranih i spontanih maškaranih slavlja, karnevalskih zgoda i nezgoda, slavnih i povijesnih ličnosti, elementarnih nepogoda... Riječki karneval se dalje kotrlja bez zaustavljanja i bojazni da će se ikada zaboraviti – najbolji dokaz za to je Dječja karnevalska povorka koja u stopu prati „veliku“ povorku, svake godine sve brojnija i maštovitija, kao rasadnik novih karnevalista na kojima će ova tradicija ostati. Na kraju priče, ostaje samo poziv, jer Riječki se karneval najbolje doživljava osobno, na licu mjesta, svim osjetilima – Budi što želiš! Dođi na Riječki karneval!

 • Polazak je iz Zagreba uz moguć ukrcaj putnika iz Karlovca (uz prethodnu najavu)
 • Cijena se odnosi na jednu osobu
 • Rok za prijavu putnika je: Do 7 dana prije polaska
 • Datumi GARANTIRANOG putovanja:
  • 18.02.2017.
  • 26.02.2017.
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • Potrebno je minimalno 40 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • FIRST MINUTE CIJENA 99 KN, REDOVNA CIJENA 115 KN
 • NAČINI PLAĆANJA

- Mogućnost uplata svim karticama jednokratno

- Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno

- Mjesto u autobusu se smatra rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacijom.

 • CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Prijevoz autobusom prema programu putovanja

- Licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja

- Troškove organizacije i prodaje izleta, jamčevno osiguranje

 • CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju

- Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail info@putolovac.hr

 • KORISNE INFORMACIJE:

- Zbog mogućnosti više autobusa po polasku nije moguće spajati osobe u isti autobus ako je veliki vremenski razmak u kupnji kupona. Ukoliko imate zahtjeva spajanja putnika potrebno je to prethodno najaviti

- Polazak se ne otkazuje zbog lošeg vremena. Preporuka je ponjeti dva para cipela i rezervnu odjeću u slučaju kiše ili lošijeg vremena

- Program karnevala možete pogledati na linku ovdje

- Karnevalska povorka kreće se i uz more - odlične slike karnevala pogledajte ovdje

- Karneval ima dugu povijest - pročitajte ovdje

- Facebook stranica svakodnevno prati događanja na karnevalu - više ovdje

 • Za rezervaciju potrebno je poslati:

- Ime putnika, adresa, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, datum rođenja

 • Organizator zadržava pravo na promjenu redosljeda programa
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Za putovanje je potrebna osobna iskaznica!
 • Kontakt agencije: 

E: info@putolovac.hr

T: 01/ 7980 660

 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE ALLIANZ: Ugovorite kontaktiranjem agencije Putolovac
 • PUTNO OSIGURANJE MOŽETE UPLATITI KLIKOM NA LINK ISPOD!

Komentari korisnika (0)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

učitavam komentare...
Ponuda je istekla
Informacije o ovoj ponudi na info telefon PopustPlusa
01 / 798 - 0670 radnim danom u vremenu od 09-17h

SVIJET PUTOVANJA d.o.o.

Putolovac d.o.o Medarska 69, Zagreb Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb HR-AB-01-080832542
E: info@putolovac.hr
T: 01/ 7980 660
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta
Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željena pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!