Izbornik
Ponude

+ upis u radnu knjižicu! Izaberite jedno od tri zanimanja i počnite s ulaganjem u sebe! Online nastava moguća! Plativo VISOM, DINERSOM i MASTER ZABA karticama do 6 rata!

Pomoćni kuhar, konobar ili pizza majstor za 1.599 kn

Ocijeni ponudu
Traje još minimalno
-39%
Pratiš ovu ponudu

PopustPlus donosi stručno osposobljavanje u suradnji sa ustanovom za obrazovanje odraslih ARTIS ANIMI!

VELIK DIO NASTAVE MOGUĆE JE ODRADITI ONLINE, MOLIMO KONTAKTIRAJTE ARTIS ANIMI ZA VIŠE INFORMACIJA: 095 598 8250

U današnjici je jako teško steći prednost kod zapošljavanja te je bitno stalno ulagati u svoje znanje s ciljem što lakšeg i jednostavnijeg probitka do budućeg posla. Radi sigurnosti na radnom mjestu i stečenog obrazovanja, potrebna je implementacija dodatnog obrazovanja koje će im garantirati dodatnu motivaciju na trenutnom radnom mjestu.

Ukoliko imate završenu osnovnu školu i više od 18 godina, onda je vrijeme da počnete s ulaganjem u sebe! Predlažemo Vam program stručnog osposobljavanja tri zanimanja po izboru: pomoćni kuhar, konobar ili pizza majstor na kojem ćete naučiti:

POMOĆNI KUHAR - program u trajanju 180 sati

Polaznici će steći stručno-teorijska znanja iz osnova kuharstva i poznavanja robe, higijene i zaštite na radu. Putem stručne prakse, polaznici će biti u mogućnosti planirati, organizirati, pripremati i kuhati jela u restoranima, hotelima i ostalim mjestima javne prehrane. Svladat će znanja iz pregleda namirnica, njihovog čuvanja i korištenja, biološko i energetsko vrednovanje namirnica te će upoznati hranjive živežne namirnice biljnog i životinjskog podrijetla kao i dodatke hrane, začine i mirodije. Bit će upoznati s prozvodnjom, svojstvima i izborom alkoholnog i bezalkoholnog pića, higijenom radnog prostora i pribora te osnovnim i sitnim inventarom koji se koristi u tehnološkim procesima pripremanja hrane.

KONOBAR - program u trajanju 190 sati

Pohađanjem ovog programa, polaznici će svladati sve vrste i tehnike posluživanja hladnih i toplih napitaka, vina, vode, aperitiva, žestokih pića, likera, piva, bezalkoholnih pića i dižestiva. Bit će upoznati s razinom važnosti i neophodnosti kulturnog ophođenja s gostima kao i s običajima pojedinih naroda kod konzumiranja jela i pića. Upoznat će propise o radu na siguran način i znati ih primijeniti te koji su mogući izvori zagađenja i širenja zaraznih bolesti kao i kako ih spriječiti.

PRIPREMATELJ PIZZE (Majstor pizze) - program u trajanju 145 sati

Završetkom ovog programa, polaznici stječu stručno-teorijske znanja iz odabira i pripreme namirnica za izradu bureka i pizze te će znati odabrati i koristiti pribor i uređaje za pripremu bureka i pizze kao i pripremiti tijesto i nadjev prema recepturama. Nadalje, bit će osposobljeni za izradu i pečenje bureka i pizza te za održavanje osobne higijene, higijene uređaja, pravilnog zbrinjavanja otpadnih tvari, primjenu mjera zaštite na radu i pružanja prve pomoći.

Oblik nastave je konzultativno - instruktivni.

Programi su verificirani od strane Ministarstva obrazovanja te se po završetku upisuje u e-radnu knjižicu uz izdavanje službenog Uvjerenja o položenom programu obrazovanja.

Vidimo se na predavanju! ;)

USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH ARTIS ANIMI

Ustanova za obrazovanje odraslih Artis Animi osnovana je 2015. godine, sa sjedištem u Zagrebu. Ustanova izvodi formalno obrazovanje odraslih, programe za stjecanje srednje stručne spreme i programe osposobljavanja i usavršavanja.

Ustanova izvodi i neformalne oblike obrazovanja odraslih, tečajeve, seminare i slično.
Svi programi za formalno obrazovanje odraslih verificirani su od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te se za završetak svakog programa izdaje uvjerenje/svjedodžba o položenom programu obrazovanja.

Osim programa za stjecanje stručne spreme, Ustanova izvodi i programe osposobljavanja i usavršavanja. Programima osposobljavanja stječe se teorijsko i praktično znanje potrebno za obavljanje jednostavnih poslova. Programima usavršavanja polaznici sa završenom srednjom školom dopunjuju i proširuju stečeno znanje. Završetkom tih programa dobiva se verificirano uvjerenje o položenom programu obrazovanja.

 • Početak nastave: odmah
 • Ovu ponudu možete platiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili kreditnim karticama
 • Ukoliko ste uplatu izvršili kreditnom karticom kupon možete odmah printati i koristiti
 • Ukoliko ste uplatu izvršili općom uplatnicom ili internet bankarstvom ponudu možete početi koristiti 2-3 dana nakon uplate, nakon što zaprimite obavijest o potvrdi kupnje
 • Mogućnost plaćanja Visom, Masterom ZABE i Dinersom na 6 rata
 • Ova ponuda uključuje:

- Program stručnog osposobljavanja za zanimanja:  pomoćni kuhar, konobar ili pizza majstor s upisom u radnu knjižicu u Ustanovi za obrazovanje odraslih ARTIS ANIMI

- Uključene literatura i potrebni materijali

 • Klikom na "Rezerviraj" ili "Kupi", odabrat ćete jedno od tri zanimanja (kuhar, konobar ili pizza majstor):

1.) REZERVIRAJ: Program stručnog osposobljavanja pomoćnog kuhara (180 sati) ili konobara (190 sati) ili pizza majstora (145 sati) po cijeni 400 kn koju plaćate portalu PopustPlus, a ostatak iznosa 1.199 kn plaćate dolaskom u Ustanovu ARTIS ANIMI; KUPI: cjelokupnu ponudu za 1.599 kn koju plaćate portalu PopustPlus

 • Uvjet za pohađanje programa: završena osnovna škola i navršenih 18 godina; liječničko uvjerenje i sanitarna
 • Potrebna je nadoplata za upisninu i završni ispit (upisnina 250 kn, završni ispit 500 kn)
 • Na upis je potrebno donijeti i domovnicu, rodni list i sve dosadašnje svjedodžbe te liječnička potvrda
 • Nakon položenog ispita, polaznici će dobiti uvjerenje o položenom programu obrazovanja koji se upisuje u e - radnu knjižicu (virtualna radna knjižica)
 • Program osposobljavanja se izvodi na lokaciji:

- Ustanova za obrazovanje odraslih ARTIS ANIMI, Avenija Dubrovnik 15/1 (crvena zgrada na križanju Av.Dubrovnik i Kajzerice, kraj Velesajma), Hrvatska

 • Trajanje programa: 145-190 sati (ovisno o izabranom programu)/do 2 mjeseca
 • Nastava je intenzivna
 • Potrebno je minimalno 5 polaznika kako bi se formirala grupa
 • Dinamika predavanja:

- nastava je konzultativno instruktivna i u dogovoru s profesorom

 • Programi su namijenjeni ženama i muškarcima
 • Nakon kupnje kupona obvezno se javiti na artisanimi.ustanova@gmail.com s imenom, prezimenom, KOD-om kupona po primitku, kontakt brojem i odabranim programom.
 • ZA POLAZNIKE IZVAN ZAGREBA: Artis Animi ustanova pruža mogućnost pohađanja nastave nedjeljom za polaznike koji nisu iz Zagreba dok praksu možete obavljati i u svom gradu! Po kupnji kupona slobodno kontaktirate gospođu Valentinu na broj telefona: 0955252529 kako bi dogovorili detalje.
 • Radno vrijeme učilišta:

- ned - čet: 9:00 - 22:00h

 • Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
 • Ponude možete neograničeno poklanjati prijateljima
 • Kontakt:

Mobitel: 095 598 8250

E-mail: artisanimi.ustanova@gmail.com 

 • Facebook stranicu Ustanove ARTIS ANIMI pogledajte na linku ovdje
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kuponi se više ne mogu koristiti
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!

Komentari korisnika (4)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

Tvoja email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na komentar/recenziju.

Toni
Na koji način ja to štedim preko Vašeg portala 1000 kn, tako se Vi oglasavate na ponudi, konkretno priprematelj pizza, kad je Vasa ukupna cijena čak 11 kn skuplja nego cijena na Artis Animi stranici? Vaša cijena je 1.600 + 250 + 500 a Artis Anima drzi cijenu 2.390 kn? Molio bih da mi to netko objasni, mozda ja nemam sve informacije? Hvala!
Odgovori
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da1 Ne0
PopustPlus
Poštovani gdine Toni, možete li nam navesti izvor do stranice gdje je istaknuta cijena 2.390 kn kako bismo provjerili situaciju? Zahvaljujemo.
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da0 Ne0
dario
Glede osposobljavanja za pizza majstora organizirate li i praktični dio obuke?
Odgovori
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da0 Ne0
PopustPlus
Poštovani, mi smo samo portal grupne kupovine te oglašavamo ponudu firme tako da se za sve ostale informacije koje Vas zanimaju trebate obratiti na sljedeće kontakte: Mobitel: 095 598 8250 E-mail: artisanimi.ustanova@gmail.com Zahvaljujem :)
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da5 Ne1
1.599,00 kn
Vrijednost: 2.600,00 kn. Vaša ušteda: 1.001,00 kn
Kupi ponudu

ili

400,00 kn
Razliku od 1.199,00 kn plaćaš prilikom korištenja ponude
Rezerviraj

Prešli smo 30

Kupnjom ove ponude ostvarujete 1599 bodova

Rezervacijom ove ponude ostvarujete 400 bodova

Saznaj više o programu vjernosti
Informacije o ovoj ponudi slobodno zatražite na online
chatu od 9.00 do 17.00 sati radnim danom ili na e-mail info@popustplus.hr

ARTIS ANIMI

Ustanova za obrazovanje odraslih Artis AnimiAvenija Dubrovnik 15, Zagreb (1. kat), Zagreb 0955252529 artisanimi.ustanova@gmail.com http://bit.ly/2hcUkT8
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo


Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta


 

Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter