Izbornik
Ponude

Svojih 8 dana zimskog odmora počnite na Les Orres skijalištu uz smještaj u apartmanima 3*! Plativo karticama DINERS, AMEX ili MASTER ZABA do 6 rata!

[SKIJANJE] Les Orres ~ Le Parc des Airelles 3*: 8 dana za 2-10 osoba uz uključen prijevoz i ski pass već od 1.899 kn!

Ocijeni ponudu
Pratiš ovu ponudu

Polasci iz VŽ, KA, RI, ZG!

Les Orres je skijaški centar koji spada u drugu klasu francuskih destinacija te sa svom potrebnom infrastrukturom oduzima svim posjetiteljima dah. Smješten je iznad grada Embruna i doline Durance odakle se pruža prekrasan pogled na jezero Serre-Poncon, najveće umjetno jezero u Europi.

Skijalište je pogodno za sve skijaše bilo da su u pitanju napredni, srednji ili početnici te za obitelji s djecom jer se u naselju nalazi dječji vrtić za djecu uzrasta od 6 mjeseci do 5 godina opremljen vanjskim igralištem, igralište na snijegu za djecu od 3 do 6 godina i klub Juni-Orres za djecu od 6 do 12 godina.

Skijalište, smješteno na nadmorskoj visini između 1550 i 2750 m, posjeduje 88 km staza (od toga 21 crvena, 3 crne, 4 plave, 7 zelene), 21 raznih tipova žičara, snježni park i dr.

Zimski uvjeti su, zahvaljujući visini i položaju, vrlo povoljni te idealni za skijanje tijekom cijele sezone.

Crna staza La Pousterle je jedna od tri staze u Francuskoj odobrena od strane Međunarodne skijaške federacije.

Osim skijanja, tu su i druge aktivnosti kao što su vožnja snježnim mobilima, biathlon, vožnja saonicama sa psećom zapregom, paragliding i dr.

Gosti se mogu nakon skijanja smjestiti u apartmanima koji se nalaze na najvišem vrhu skijališta (1.800 m nadmorske visine) u neposrednoj blizini ski liftova.

Od sadržaja: gostima je na raspolaganju sauna i grijani bazen u zgradi Le Balcon des Airelles. U prostoru oko recepcije gratis WiFi povezivost i stol za biljar, natkriveni park (uz doplatu). U blizini se nalaze dva restorana, snack bar, kino, tri trgovine za najam skijaške opreme, supermarket i kiosk s novinama, dječji centar La Farandole za djecu od 6 mjeseci do 6 godina.

SMJEŠTAJNI KAPACITETI: 

Studio za 3 osobe (25 m² - 28 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni za 4 osobe (25 m² - 28 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, cabine za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni za 4-5 osoba (30 m² – 32 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba sa dva single kreveta ili ležajem na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni za 6 osoba (33 m² – 35 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na razvlačenje, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni za 7 osoba (40 m² – 45 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Trosobni za 8 osoba (40 m² – 50 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, dvije spavaće sobe za dvije osobe, cabine s 2 kreveta na kat ili sofom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni/trosobni za 10 osoba (50 m² – 60 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 4 kreveta na kat i jednim single krevetom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.

Trosobni za 10 osoba (60 m² – 70 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, spavaća soba za 2-3 osobe (kreveti na kat ili single kreveti); ostali kreveti su smješteni u dnevnoj ili spavaćoj sobi; kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.

Nadamo se da ste počeli s pakiranjem stvari i odlučili se za ovu destinaciju za vaš zimski odmor! :)

 • Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Cijena se odnosi na jednu osobu
 • Polasci iz VŽ, KA, RI i ZG.
 • Prije kupnje kupona, obavezna provjera raspoloživog termina i slobodnog apartmana, a nakon kupnje kupona i rezervirati isti
 • Ponuda vrijedi za termine:
  • 18.03.2017. - 25.03.2017.
 • Mogućnost plaćanja AMEXOM, DINERSOM ili MASTEROM ZABE na 6 rata
 • Mogućnost uplata Master, Visa, Maestro ili Discover karticom jednokratno
 • Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno
 • Mogućnost plaćanja 30% od ukupnog iznosa putovanja kao akontacije za rezervaciju putovanja
 • Mjesto za putovanje se smatraju rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacija.
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • Potrebno je minimalno 42 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • OVA PONUDA UKLJUČUJE: 

- Putovanje na relaciji Varaždin - Zagreb - Karlovac - Rijeka - Les Orres - Rijeka - Karlovac - Zagreb - Varaždin,

- Prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije,

- Noćenje u apartmanima 3* na ski stazi,

- 6-dnevni ski pass,

- Licenciranog turističkog pratitelja,

- Sve razglede prema programu te

- Troškove organizacije, jamčevine, prodaje, realizacije, PDV

 • Klikom na "KUPI", otvorit će Vam se opcija:

Polazak 18.3. - 25.3.2017. - FIRST MINUTE 1.899 kn; REDOVNA CIJENA 2.000 kn

 • Cijena aranžmana ne uključuje:

- Putno osiguranje,

- Boravišna pristojba (odrasle osobe iznad 12 god) 60 kn;

- Depozit 260,00 €;

- Najam posteljine + ručnika / po osobi 10 € ili vlastita posteljina i ručnici;

- Najam TV-a dnevno/ tjedno 7,00 € / 35,00 €;

- Najam Raclette grijača / dnevno 5,00 € (po želji);

- Završno čišćenje 42,00 - 140,00 € (ovisno o apartmanu ili samostalno čišćenje);

- Dječji krevetić + stolica GRATIS;

- WiFi na recepciji GRATIS,

- Nadoplata za prazan krevet u apartmanu iznosi 650,00 kn

- Putno osiguranje i osiguranje od otkaza (ALLIANZ) koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-670 ili mailom info@popustplus.hr

 • Opremljenost apartmana:

- Studio za 3 osobe (25 m² - 28 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni za 4 osobe (25 m² - 28 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, cabine za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni za 4-5 osoba (30 m² – 32 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba sa dva single kreveta ili ležajem na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni za 6 osoba (33 m² – 35 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na razvlačenje, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni za 7 osoba (40 m² – 45 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Trosobni za 8 osoba (40 m² – 50 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, dvije spavaće sobe za dvije osobe, cabine s 2 kreveta na kat ili sofom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni/trosobni za 10 osoba (50 m² – 60 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 4 kreveta na kat i jednim single krevetom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.

- Trosobni za 10 osoba (60 m² – 70 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, spavaća soba za 2-3 osobe (kreveti na kat ili single kreveti); ostali kreveti su smješteni u dnevnoj ili spavaćoj sobi; kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.

 • Gostima je na raspolaganju sauna i grijani bazen u zgradi Le Balcon des Airelles
 • Apartmani na najvišem vrhu skijališta (1.800 m n/v), u neposrednoj blizini ski liftova
 • UDALJENOSTI:

- Udaljenost od Zagreba: 960 km

 • Kategorizacija apartmana odgovara lokalnoj kategorizaciji
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Za rezervaciju potrebno je poslati:

- Ime putnika, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, OIB, adresa, kod kupona

*** Agencija zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. Ukoliko do promjene dođe promjena hotela neće utjecati na cijenu aranžmana

 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa
 • Kontakt agencije: 

E: info@putolovac.hr

T: 01/ 7980 660

 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr 
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE PREPORUČAMO UPLATITI KLIKOM NA LINK ISPOD ILI POZIVOM NA BROJ 01/7980-670

Komentari korisnika (0)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

učitavam komentare...
1.899,00 kn
Vrijednost: 2.000,00 kn. Vaša ušteda: 101,00 kn

Još ima mjesta

Kupnjom ove ponude ostvarujete 1899 bodova

Saznaj više o programu vjernosti Prijava za putovanje
Informacije o ovoj ponudi na info telefon PopustPlusa
01 / 798 - 0670 radnim danom u vremenu od 09-17h

Smart Travel

Putolovac d.o.o Medarska 69, Zagreb Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb HR-AB-01-080832542
E: info@putolovac.hr
T: 01/ 7980 660
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta
Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željena pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!