Izbornik
Ponude

Odlično uređeno i održavano skijalište Risoul zajedno s apartmanskom zgradom Residence Vega 3* vas poziva na obiteljski odmor uz puno skijanja i zabave! AMEX, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata!

[SKIJANJE] Risoul ~ Residence Vega 3*: 8 dana za 2-7 osoba u apartmanima uz uključen prijevoz već od 1.199 kn!

Ocijeni ponudu
Pratiš ovu ponudu

Snijeg kuca pred vratima i zove vas na zabavu na njemu!

Vodimo Vas na 8 dana skijanja u Francusku!

Ukratko… na skijalište koje će zadovoljiti potrebe svih kategorija skijaša i boardera te je vrlo pristupačno i dobro opremljeno.

Risoul, mali francuski gradić, smješten je na nadmorskoj visini od 1.900 m te je 1977. godine postao zimsko utočište za sve ljubitelje skijanja i zimskih aktivnosti. Risoul ima veoma bujnu vegetaciju što je specifično za alpsko skijelište niske nadmorske visine.

Sa svojih 185 km staza, možemo reći kako Risoul spada u jedno od najvećih skijaških područja u dijelu francuskih Alpa. Skijalište posjeduje 104 skijaških staza (od toga 17 zelenih, 40 plavih, 37 crvenih i 10 crnih) povezane sa 56 ski liftova i vučnica.

Uz staze, skijalište posjeduje i 40 km staza za cross country i 2 snježna parka.

Uz skijanje, gosti se mogu zabaviti drugim aktivnostima kao što su skidoo, quad, paragliding, klizalište, zatvoreni bazen, teretana i još toga.

Idealna destinacija za obiteljski odmor jer je skijalište također pogodno i za djecu obzirom skijalište nudi dovoljno aktivnosti poput vrtića u kojem roditelji mogu ostaviti svoju djecu na čuvanje i organizirane škole za skijanje.

Cijene SKI PASS:

 • Odrasle osobe (starije od 11 godina): 120 €
 • Djeca (5 – 11 godina): 100 €
 • Keycard: 2 €

Nakon cjelodnevnog skijanja, gosti odlaze do apartmanske zgrade smještena neposredno uz skijaške staze i ski lift Pelinche s izravnim pristupom skijalištu sa ukupno 185 km uređenih staza.

Apartmanska zgrada Residence Vega 3 u svojoj ponudi imaju smještaje kapacitete:

 • STUDIO za 3 osobe (studio, 22 m2): dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe i ležajem za jednu osobu, WC odvojen od kupaonice ili u kupaonici, kompletno opremljena niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa); svaki apartman ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu
 • APARTMANI za 4 osobe (studio, 28 m2): spavaći prostor – kabine odvojene kliznim vratima ili pregradnim zidom (ovisno o apartmanu) sa 2 kreveta na kat ili ležajem na izvlačenje za 2 osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj). Odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj); svaki apartman ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.
 • APARTMANI za 6 osoba DUPLEX (dvosobni, 38 m2): na dvije etaže, u prizemlju: odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), središnja prostorija iz koje vode stepenice na kat. Na katu se nalaze 2 spavaće sobe s 2 ležaja na izvlačenje (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), shower room (tuš i umivaonik). Svaki duplex ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.
 • APARTMANI za 7 osoba DUPLEX (trosobni, 44 m2): na dvije etaže, u prizemlju: odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 1 osobu, soba kabina sa ležajem na izvlačenje (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), središnja prostorija iz koje vode stepenice na kat.

Snijeg vas u svakom slučaju čeka! ;)

 • Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Ponuda vrijedi za termine:
  • 18.03.2017. - 25.03.2017.
 • Mogućnost plaćanja AMEXOM, DINERSOM ili MASTEROM ZABE na 6 rata
 • Mogućnost uplata Master, Visa, Maestro ili Discover karticom jednokratno
 • Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno
 • Mogućnost plaćanja 30% od ukupnog iznosa putovanja kao akontacije za rezervaciju putovanja
 • Mjesto za putovanje se smatraju rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacija.
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • Potrebno je minimalno 42 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • OVA PONUDA UKLJUČUJE: 

- Putovanje na relaciji Varaždin – Zagreb – Karlovac - Rijeka – Risoul – Rijeka – Karlovac – Zagreb – Varaždin

- Prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije

- Noćenje u apartmanima 3* na ski stazi

- WiFi (besplatan Internet) na recepciji

- Licenciranog turističkog pratitelja

- Sve razglede prema programu

- Troškove organizacije, jamčevine, prodaje, realizacije i PDV-a

 • Klikom na "KUPI" birate jedan od 8 aranžmana sa smještajem:

1) STUDIO APARTMAN za 3 osobe (18.3. - 25.3.2017.) - FIRST MINUTE 1.269 kn; REDOVNA CIJENA 1.299 kn

2) APARTMAN za 4 osobe (18.3. - 25.3.2017.) - FIRST MINUTE 1.249 kn; REDOVNA CIJENA 1.279 kn

3) APARTMAN za 6 osoba (18.3. - 25.3.2017.) - FIRST MINUTE 1.219 kn; REDOVNA CIJENA 1.249 kn

4) APARTMAN za 7 osoba (18.3. - 25.3.2017.) - FIRST MINUTE 1.199 kn; REDOVNA CIJENA 1.229 kn

 • Cijena aranžmana ne uključuje:

- Putno osiguranje

- Ski pass

- Boravišna pristojba (odrasle osobe): 1,5 €/dan

- Depozit: 300 € (OBAVEZNO)

- Najam posteljine single/bračni ležaj (na licu mjesta): 12 – 16 € (ili vlastita posteljina)

- Najam ručnika: 9 € (ili vlastiti ručnici)

- Najam TV-a dnevno/tjedno: 8 € / 35 €

- Završno čišćenje: 42 – 140 € (ovisno o apartmanu; 50 € za apartman za 4 osobe)

- WiFi (Internet) u apartmanima – potrebna doplata

- Putno osiguranje i osiguranje od otkaza (ALLIANZ) koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-670 ili mailom info@popustplus.hr

 • Cijene SKI PASS:

- Odrasle osobe (starije od 11 godina): 120 €

- Djeca (5 – 11 godina): 100 €

- Keycard: 2 €

 • Nadoplata za prazan krevet u apartmanu iznosi:

- 530 kn (apartman za 7 osoba)

- 550 kn (apartman za 6 osoba)

- 680 kn (apartman za 4 osobe)

- 700 kn (apartman za 3 osobe)

 • Opremljenost apartmana:

- STUDIO za 3 osobe (studio, 22 m2): dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe i ležajem za jednu osobu, WC odvojen od kupaonice ili u kupaonici, kompletno opremljena niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa); svaki apartman ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu

- APARTMANI za 4 osobe (studio, 28 m2): spavaći prostor – kabine odvojene kliznim vratima ili pregradnim zidom (ovisno o apartmanu) sa 2 kreveta na kat ili ležajem na izvlačenje za 2 osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj). Odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj); svaki apartman ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.

- APARTMANI za 6 osoba DUPLEX (dvosobni, 38 m2): na dvije etaže, u prizemlju: odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za 2 osobe (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), središnja prostorija iz koje vode stepenice na kat. Na katu se nalaze 2 spavaće sobe s 2 ležaja na izvlačenje (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), shower room (tuš i umivaonik). Svaki duplex ima balkon i ormarić za ski/snowboard opremu.

- APARTMANI za 7 osoba DUPLEX (trosobni, 44 m2): na dvije etaže, u prizemlju: odvojen WC, kupaonica sa kadom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, električna pećnica, hladnjak, perilica posuđa), dnevno spavaća soba sa ležajem na izvlačenje za 1 osobu, soba kabina sa ležajem na izvlačenje (prema potrebi dva odvojena ležaja ili bračni ležaj), središnja prostorija iz koje vode stepenice na kat.

 • UDALJENOSTI:

- Udaljenost od Rijeke: 777 km

- Udaljenost od Zagreba: 917 km

 • Kategorizacija apartmana odgovara lokalnoj kategorizaciji
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Za rezervaciju potrebno je poslati:

- Ime putnika, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, OIB, adresa, kod kupona

*** Agencija zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. Ukoliko do promjene dođe promjena hotela neće utjecati na cijenu aranžmana

 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa
 • Kontakt agencije: 

E: info@putolovac.hr

T: 01/ 7980 660

 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr 
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE PREPORUČAMO UPLATITI KLIKOM NA LINK ISPOD ILI POZIVOM NA BROJ 01/7980-670

Komentari korisnika (0)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

učitavam komentare...
1.199,00 kn
Vrijednost: 1.229,00 kn. Vaša ušteda: 30,00 kn

Još ima mjesta

Kupnjom ove ponude ostvarujete 1199 bodova

Saznaj više o programu vjernosti Prijava za putovanje
Informacije o ovoj ponudi na info telefon PopustPlusa
01 / 798 - 0670 radnim danom u vremenu od 09-17h

Smart Travel

Putolovac d.o.o Medarska 69, Zagreb Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb HR-AB-01-080832542
E: info@putolovac.hr
T: 01/ 7980 660
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta
Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željena pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!