Izbornik
Ponude

Mogućnost opcije samog leta bez smještaja!

AMEX, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata!

FARSKI OTOCI USKRS 2019.: 5 dana zrakoplovom uz uključene pristojbe, Hotel Føroyar 4* i stručni vodič već od 5.990 kn!

Ocijeni ponudu
Pratiš ovu ponudu
 • Inozemstvo
 • Za sve dobne skupine
 • Hotel 4*
 • Grupno putovanje
 • Pratitelj putovanja
 • Super cijena
 • Noćenje s doručkom
 • Fakultativni izleti

Garantirani polazak!

PROGRAM PUTOVANJA


Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!

Posjetite netaknutu prirodu, prekrasne krajolike i prave prirodne ljepote koje nisu uništene turističkim gužvama. Budite jedan od rijetkih posjetitelja koji su imali mogućnost posjetiti Farske otoke!

1.dan 19. travanj 2019.: Zagreb 13:15 - 16:55 Farski otoci

Sastanak putnika s voditeljem putovanja na odlaznom terminalu (1. kat) Međunarodne zračne luke Zagreb „Franjo Tuđman“ 2 sata prije polijetanja zrakoplova. Prijave na let započinju 2 sata te traju do 40 minuta prije polaska zrakoplova. Direktan let posebnim zrakoplovom iz Zagreba za Farske otoke (Vágar) s među stajanjem u Linzu (putnici ostaju u zrakoplovu). Slijetanje u Zračnu luku Vágar (Farski otoci) predviđeno u 16:55 sati. Po dolasku u zračnu luku Vágar predlažemo fakultativni izlet Gásadalur vodopad.

Gásadalur vodopad (fakultativno)

19. travanj 2019.

Nakon slijetanja u Zračnu luku na Farskim otocima čeka nas transfer za hotel. Slobodno poslije podne. Predlažemo fakultativni izlet Gásadalur vodopad. Na izlazu iz Zračne luke čeka nas autobus s lokalnim vodičem te ćemo se uputiti u malo mjesto zvano Gásadalur, gdje ćemo obići prekrasan vodopad Múlafossur. Ovaj vodopad je jedna od najimpozantnijih i najpoznatijih atrakcija na Farskim otocima. Slijedi obilazak ovog malog mjestašca te slobodno vrijeme za razgledavanje i fotografiranje. Nakon obilaska ovog šarmantnog mjesta autobusom ćemo se uputiti prema hotelu Føroyar u glavnom gradu Torshavn, putem ćemo vidjeti prekrasan krajolik i čuti nešto više o Farskim otocima.

Dolazak u hotel oko 20:00 sati. Slobodna večer. Noćenje.

2.dan 20. travanj 2019. - Nacionalni muzej Torshavn i otok Nólsoy

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme. Predlažemo izlet u poučni Nacionalni Muzej u Torshavnu i na otok Nólsoy. Nakon doručka okupljanje ispred hotela u 10:00 sati te odlazak autobusom na izlet. Današnji izlet započinjemo posjetom Nacionalnog Muzeja u Torshavnu. Lokalni vodič će nam ispričati povijest Farskih otoka te razne zanimljivosti o ovim teško dostupnim otocima te ćemo u muzeju vidjeti razne zanimljive ostatke povijesti.

Nakon obilaska muzeja uputit ćemo se prema luci u gradu Torshavnu gdje ćemo se ukrcati na jedan brod kojim ćemo se prevesti do obližnjeg otoka zvanog Nólsoy, vožnja traje oko 20 minuta. Ovdje ćemo otkriti otok koji je totalno drugačiji od Europe 2019. godine – otputovat ćemo nekoliko desetljeća u povijest. Dolaskom u Nólsoy čeka nas topli ručak i riba spravljena na lokalni način.

Nakon ručka uputit ćemo se u podrum Turističkog ureda gdje ćemo vidjeti brod „Diana Victoria“ kojim je lokalni heroj Ove Joensen, 1986. godine, veslao od Nólsoya do Danske. Zatim ćemo se uputiti u šetnju i obilazak otoka, koji broji oko 200 stanovnika. Tijekom obilaska otoka čut ćemo priču o nekadašnjim stanovnicima, srest ćemo pokoju ovcu koja slobodno paše livadama otoka te iskoristiti svaki trenutak za prekrasan pogled i stanku za fotografiju.

Nakon obilaska otoka kratko vrijeme slobodno za posjet jedinom pubu na otoku ili za fotografiranje prekrasne prirode. Ukrcaj na brod koji će nas prevesti nazad u Torshavn. Brod kreće u 16:50 sati. Dolazak u hotel oko 17:30 sati. Slobodno poslije podne. Noćenje.

3.dan 21.travanj 2019. - Sjeverni otoci

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme. Predlažemo fakultativni izlet na Sjeverne otoke. Polazak autobusom ispred hotela u 10:00 sati. Vožnja prekrasnim krajolikom uz razne zanimljive informacije koje će nam pružiti lokalni vodič. Prva postaja je vikinška nastamba Leirvík. Vidjet ćemo ostatke nekadašnjeg imanja Vikinga. Nastavljamo sjeverno te ćemo proći kroz podvodni tunel koji nas vodi do drugog po veličini grada – Klaksvík. U Klaksvíku ćemo posjetiti Christianskirkjan – moderna Kršćanska crkva. Za ovu crkvu kažu da je jedna od najljepših crkvi na Farskim otocima

U 12:30 sati slijedi topli ručak u restoranu u Klaksvíku.

Nakon ručka autobusom ćemo se odvesti do najsjevernijeg mjesta na Farskim otocima – Viðareiði, gdje se nalazi druga najviša litica u Europi – 754 metara visine. S ovog mjesta pruža se prekrasan pogled na otoke Fugloy, Svínoy, Borðoy and Kunoy.

Nakon obilaska Viðareiði zaputit ćemo se na otok Kunoy gdje možemo vidjeti jedne od rijetnkih i najljepših plantaža na ovim otocima. Slobodno vrijeme za razgledavanje. Povratak autobusom u hotel. Dolazak u hotel oko 17:00 sati. Slobodna večer. Noćenje.

4.dan22. travanj 2019. - Vestmanna „ptičje stijene“

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme. Predlažemo odlazak na jedan od najpoznatijih izleta na Farskim otocima – Vestmanna.

Polazak autobusom ispred hotela u 09:00 sati. Autobusom ćemo se uputiti u mjesto Vestmanna gdje ćemo se ukrcati na brod kojim ćemo otići na dvosatnu uzbudljivu vožnju. Ovo je jedan od najpoznatijih i najposjećenijih izleta na Farskim otocima. Plovit ćemo u razne špilje, kroz uske tjesnace te ćemo se približiti vrlo blizu 700 metara visokim stijenama gdje se razne ptice gnijezde, kao što su Tupik (Puffin), Njorke, Fulmarus, Rissa (troprsti galeb). Nekada, a ponekad i u današnje doba,lokalni stanovnici su se penjali na vrhove klifova kako bi pokupili ptičja jaja koja se smatraju delikatesom na Farskim otocima.

Nakon vožnje brodom vračamo se u luku u Vestmanni gdje ćemo se uputiti u restoran Fjørukrógvin kako bi se okrijepili uz topli ručak. Nakon ručka slobodno vrijeme za razgledavanje ili mali Shopping u obližnjem dućanu. Povratak u hotel oko 14:00 sati. Slobodno poslijepodne, predlažemo obilazak Torshavna te večeru u nekom od restorana u centru grada. Noćenje.

5.dan 23. travanj 2019.

Doručak u hotelu. Slobodno prijepodne.

Odjava iz hotela Føroyar te polazak autobusom u 10:00 sati prema zračnoj luci Vágar. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Zagreb u 12:30 sati, tehničko stajanje u Linz (putnici ostaju u zrakoplovu) te nastavak leta prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb predviđen u 18:15 sati.

RED LETENJA

 • 19.04.2019.: Zagreb 13:15 - 16:55 Farski otoci
 • 23.04.2019.: Farski otoci 12:30 - 18:15 Zagreb

IZLETI

Gásadalur vodopad

 • 19.04.2019 Polazak autobusom sa zračne luke na Farskim otocima u 17:00 sati. Trajanje izleta 3 sata.
 • Cijena: 450 HRK
 • Cijena uključuje: razglede prema planu, prijevoz autobusom, lokalnog vodiča.

Opis: 

Na izlazu iz Zračne luke čeka nas autobus s lokalnim vodičem te ćemo se uputiti u malo mjesto zvano Gásadalur, gdje ćemo obići prekrasan vodopad Múlafossur. Ovaj vodopad je jedna od najimpozantnijih i najpoznatijih atrakcija na Farskim otocima. Slijedi obilazak ovog malog mjestašca te slobodno vrijeme za razgledavanje i fotografiranje. Nakon obilaska ovog šarmantnog mjesta autobusom ćemo se uputiti prema hotelu Føroyar u glavnom gradu Torshavn, putem ćemo vidjeti prekrasan krajolik i čuti nešto više o Farskim otocima. Dolazak u hotel oko 20:00h.

Nacionalni muzej Torshavn i otok Nólsoy

 • 20.04.2019 Polazak autobusom iz hotela u 10:00 sati. Trajanje izleta 7,5 sati.
 • Cijena: 940 HRK
 • Cijena uključuje: razglede prema planu, prijevoz autobusom, lokalnog vodiča, ulaznicu u Nacionalni Povijesni Muzej, ručak u Nólsoyu, vožnja brodom.

Opis:

Nakon doručka okupljanje ispred hotela u 10:00 sati te odlazak autobusom na izlet. Današnji izlet započinjemo posjetom Nacionalnog Muzeja u Torshavnu. Lokalni vodič će nam ispričati povijest Farskih otoka te razne zanimljivosti o ovim teško dostupnim otocima te ćemo u muzeju vidjeti razne zanimljive ostatke povijesti.

Nakon obilaska muzeja uputit ćemo se prema luci u gradu Torshavnu gdje ćemo se ukrcati na jedan brod kojim ćemo se prevesti do obližnjeg otoka zvanog Nólsoy, vožnja traje oko 20 minuta. Ovdje ćemo otkriti otok koji je totalno drugačiji od Europe 2019. godine – otputovat ćemo nekoliko desetljeća u povijest.

Dolaskom u Nólsoy čeka nas topli ručak i riba spravljena na lokalni način.

Nakon ručka uputit ćemo se u podrum Turističkog ureda gdje ćemo vidjeti brod „Diana Victoria“ kojim je lokalni heroj Ove Joensen, 1986. godine, veslao od Nólsoya do Danske. Zatim ćemo se uputiti u šetnju i obilazak otoka, koji broji oko 200 stanovnika. Tijekom obilaska otoka čut ćemo priču o nekadašnjim stanovnicima, srest ćemo pokoju ovcu koja slobodno paše livadama otoka te iskoristiti svaki trenutak za prekrasan pogled i stanku za fotografiju. Nakon obilaska otoka kratko vrijeme slobodno za posjet jedinom pubu na otoku ili za fotografiranje prekrasne prirode. Ukrcaj na brod koji će nas prevesti nazad u Torshavn. Brod kreće u 16:50 sati. Dolazak u hotel oko 17:30 sati.

Sjeverni otoci

 • 21.04.2019 Polazak autobusom iz hotela u 10:00 sati. Trajanje izleta 7 sati.
 • Cijena: 990 HRK
 • Cijena uključuje: razglede prema planu, prijevoz autobusom, lokalnog vodiča, ručak u Klaksvíku, ulaznicu u Christianskirkjan.

Opis:

Polazak autobusom ispred hotela u 10:00 sati. Vožnja prekrasnim krajolikom uz razne zanimljive informacije koje će nam pružiti lokalni vodič. Prva postaja je vikinška nastamba Leirvík. Vidjet ćemo ostatke nekadašnjeg imanja Vikinga. Nastavljamo sjeverno te ćemo proći kroz podvodni tunel koji nas vodi do drugog po veličini grada – Klaksvík. U Klaksvíku ćemo posjetiti Christianskirkjan – moderna Kršćanska crkva. Za ovu crkvu kažu da je jedna od najljepših crkvi na Farskim otocima.

U 12:30 sati slijedi topli ručak u restoranu u Klaksvíku. Nakon ručka autobusom ćemo se odvesti do najsjevernijeg mjesta na Farskim otocima – Viðareiði, gdje se nalazi druga najviša litica u Europi – 754 metara visine. S ovog mjesta pruža se prekrasan pogled na otoke Fugloy, Svínoy, Borðoy and Kunoy. Nakon obilaska Viðareiði zaputit ćemo se na otok Kunoy gdje možemo vidjeti jedne od rijetnkih i najljepših plantaža na ovim otocima. Slobodno vrijeme za razgledavanje.

Povratak autobusom u hotel. Dolazak u hotel oko 17:00 sati.

Vestmanna „ptičje stijene“

 • 22.04.2019 Polazak autobusom iz hotela u 09:00 sati. Trajanje izleta 5 sati.
 • Cijena: 990 HRK
 • Cijena uključuje: razglede prema planu, prijevoz autobusom, lokalnog vodiča, izlet i vožnja brodom u Vestmanni, ručak u Vestmanni.

Opis:

Polazak autobusom ispred hotela u 09:00 sati. Autobusom ćemo se uputiti u mjesto Vestmanna gdje ćemo se ukrcati na brod kojim ćemo otići na dvosatnu uzbudljivu vožnju. Ovo je jedan od najpoznatijih i najposjećenijih izleta na Farskim otocima.

Plovit ćemo u razne špilje, kroz uske tjesnace te ćemo se približiti vrlo blizu 700 metara visokim stijenama gdje se razne ptice gnijezde, kao što su Tupik (Puffin), Njorke, Fulmarus, Rissa (troprsti galeb). Nekada, a ponekad i u današnje doba, lokalni stanovnici su se penjali na vrhove klifova kako bi pokupili ptičja jaja koja se smatraju delikatesom na Farskim otocima.

Nakon vožnje brodom vračamo se u luku u Vestmanni gdje ćemo se uputiti u restoran Fjørukrógvin kako bi se okrijepili uz topli ručak. Nakon ručka slobodno vrijeme za razgledavanje ili mali Shopping u obližnjem dućanu. Povratak u hotel oko 14:00 sati.

Farski otoci - SVI IZLETI

 • 19.04.2018 Sva 4 izleta uključena u cijenu - 450 Kn niža cijena. Nije potrebno odabrati ostale izlete prilikom rezervacije opcije svih izleta.
 • Cijena: 2,920 HRK
 • Cijena uključuje sve razglede prema planu i programu gore navedeni u pojedinačnom opisu izleta. Cijena snižena 450 Kn.

Opis:

Farski otoci - SVI IZLETI - uključuje sva 4 navedena izleta po cijeni sniženoj za 450 Kn ukupno (ili Gásadalur vodopad izlet besplatno):

19.4.2019.: Gásadalur vodopad

20.4.2019.: Nacionalni muzej Torshavn i otok Nólsoy

21.4.2019.: Sjeverni otoci

22.4.2019.: Vestmanna „ptičje stijene“

Hotel Føroyar 4* - BOOKING.COM 8,5/10 OCJENA

 • Check-in: 14:00
 • Check-out: 11:00

Izgrađen od strane poznatih danskih arhitekata Friis & Moltke, Hotel Foroyar **** nalazi se oko 2 km od glavnog grada Farskih otoka i fjorda Nolsoy, na koji gledaju prozori hotela. Sobe su uređene u umirujućim tonovima i u svijetlom modernom stilu prema dizajnu Philippea Starcka i Montane. Na krovu hotela raste trava i ovce pasu u blizini zgrade. Najbliža autobusna stanica udaljena je samo 5 minuta pješice.

Prostrane i udobne sobe hotela nude sve pogodnosti: grijanje, kabelsku i satelitsku televiziju, Wi-Fi, mini bar, sušilo za kosu, sve za pripremu kave / čaja. Na recepciji se nalazi sef.

Doručak i večera nude se u hotelskom restoranu, a pića su dostupna u baru.

Unajmljeni automobil može se parkirati na besplatnom parkiralištu.

Doručak se poslužuje od 07:00 sati do 10:00 sati.

 • VAŽNO: Mjesto se kupnjom kupona ne smatra rezerviranim

 • Prije kupnje kupona, obavezna je provjera dostupnosti željene sobe ili termina putovanja, a nakon kupnje kupona i rezervirati istu sobu ili termin putovanja

 • Program putovanja možete pronaći na sljedećem linku!
 • Za ovo putovanje je potrebna važeća putovnica
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Avioprijevoznik: Atlantic Airways
 • Cijena aranžmana po osobi (Let i hotel): 5.990 kn
  • Uključeno u cijenu: Direktan let, prtljaga (23kg + 8kg), piće na letu, transferi, 4 noćenja u hotelu 4* s uključenim doručkom, voditelj putovanja na HRV
 • Cijena aranžmana po osobi (Samo let): 3.290 kn
  • Uključeno u cijenu: Direktan let ZAG-FAE-ZAG (tehničko stajanje u LNZ), takse zračnih luka, prtljaga (23kg + 8kg) , piće na letu
 • Datum GARANTIRANOG putovanja: 19.04.2019. - 23.04.2019.
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • NAČIN PLAĆANJA

- Mogućnost plaćanja AMEXOM, MASTEROM ZABE ili DINERSOM na 6 rata

- Mogućnost uplata svim karticama jednokratno

- Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno

- Mjesto se smatra rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacijom

***Fakultativni izleti će se održati ukoliko bude dovoljno zainteresiranih

 • CIJENA ARANŽMANA (LET I HOTEL) UKLJUČUJE:

  • Povratni let,
  • Pristojbe zračnih luka,
  • Ručna prtljaga 8kg,
  • Predana prtljaga 23 kg,
  • Piće na letu,
  • Transferi,
  • 4 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4****,
  • Boravišne pristojbe,
  • Voditelj grupe na putovanju na hrvatskom jeziku
 • CIJENA ARANŽMANA (SAMO LET) UKLJUČUJE:

  • Povratni let,
  • Pristojbe zračnih luka,
  • Ručna prtljaga 8kg,
  • Predana prtljaga 23 kg,
  • Piće na letu
 • CIJENA ARANŽMANA (LET I HOTEL) NE UKLJUČUJE:
  • FAKULTATIVNI IZLETI:
   • 19.4.2019. Gásadalur vodopad: 450 Kn
   • 20.4.2019. Nacionalni muzej Torshavn i otok Nólsoy: 940 Kn *Uključuje ručak
   • 21.4.2019. Sjeverni otoci: 990 Kn *Uključuje ručak
   • 22.4.2019. Vestmanna „ptičje stijene“: 990 Kn *Uključuje ručak

*Minimalni broj putnika za izlete je 15 prijavljenih po izletu

 • Osobne troškove
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu 1.300 kn
 • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail info@putolovac.hr 

POPUSTI:

 • Djeca do 12 godina ostvaruju 50% popust na izlete
 • Djeca do 2 godine putuju besplatno
 • Popust za dijete do 12 godina na Paket aranžman 800 Kn (pomoćni krevet)
 • Popust za odraslu osobu na pomoćnom krevetu (trokrevetna soba) 400 Kn
 • Popust za dijete kod Flight only opcije 180 Kn
 • Za rezervaciju potrebno je poslati: Ime putnika, adresa, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, datum rođenja
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Kontakt agencije: 
 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE ALLIANZ: Ugovorite kontaktiranjem agencije Putolovac

Šifra: 5D 039 FOI

Komentari korisnika (0)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

Tvoja email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na komentar/recenziju.

Nema komentara. Budi prvi!

Ponuda je istekla
Informacije o ovoj ponudi slobodno zatražite na online
chatu od 9.00 do 17.00 sati radnim danom ili na e-mail info@popustplus.hr

Putolovac d.o.o.

Ulica Ivana Tkalčića 5, 10 000 Zagreb 01/ 7980 660 info@putolovac.hr http://www.putolovac.hr
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo


Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta


 

Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željena pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!