Izbornik
Ponude

8 dana / Turistički pratitelj / Svi razgledi prema programu / VISA, DINERS i MASTER ZABA do 6 rata

GRČKA, Ljetovanje ispod planine Bogova, Aparthotel Grand Olympic Beach već od 1.990 kn

Ocijeni ponudu
Pratiš ovu ponudu
 • Blizina mora
 • Za sve dobne skupine
 • Aparthotel
 • Autobus
 • Grupno putovanje
 • Garantirani polasci
 • Super cijena
 • Noćenje

PROGRAM PUTOVANJA

Vrijednost više: Novi moderni Aparthotel, sagrađen 2016.-te, jedan od najbolje ocijenjenih smještaja na cijeloj Egejskoj obali! 

Mogućnost fakultativnih izleta na mitska mjesta Grčke kulture!

Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu!

0.dan/PETAK/ ZAGREB

Polazak autobusa sa Autobusnog kolodvora Zagreb u 23.00 sata. Vožnja autocestom u smjeru Srbije i Makedonije.

1.dan/SUBOTA/ ZAGREB – KATERINI - PARALIA

Nastavak vožnje autocestom kroz Srbiju, Makedoniju. Pauza za ručak putem. Nastavak vožnje kroz Grčku pokraj Soluna do obala Egejskog mora te našeg hotela lociranog pokraj mjesta Katerini, u turističkom dijelu obale nazvanog Paralia. Smještaj u aparthotel. Orijentacijska šetnja mjestom uz pratitelja te odmor. Večera za one koji odaberu tu opciju. Noćenje.

2.dan/NEDJELJA/ PARALIA

Doručak za one koji odaberu tu opciju. Slobodan dan za kupanje i uživanje na obali. Večera za one koji odaberu tu opciju. Noćenje.

3.dan/PONEDJELJAK/ PARALIA – VERGINA - SOLUN - PARALIA

Doručak za one koji odaberu tu opciju. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog izleta u cca 80km udaljeni drugi najveći grad u Grčkoj – Solun. Nakon doručka slijedi vožnja prema Solunu. Prije samog Soluna posjetiti ćemo gradić Verginu, prvu prijestolnicu Makedonije i mjesto ukopa makedonskih vladara. Osim grobnice Filipa II, ovdje se nalazi i bogata oprema iz iste, prije svega kraljev štit ukrašen zlatom i bjelokosti (doplata za ulaznicu na licu mjesta). Kraći razgled grada.  Polazak prema Solunu. Po dolasku slijedi panoramsko – pješački razgled drugog po veličini grada u Grčkoj uz pratnju vodiča: Nacionalno kazalište – centralni gradski Trg Aristotel – stari Rimski Forum – Spomenik Elefteriosu Venizelosu – crkva svete Sofije – crkva svetog Pantelimona – Galerijev Slavoluk i Rotunda – ostaci nekadašnjeg hipodroma – Zgrada YMCA – gradski velesajam – Solunski TV Toranj – spomenik Aleksandru makedonskom – poznata solunska bijela kula – gradska luka, te povratak na centralni gradski trg Aristotel. Poslijepodne slobodno vrijeme za istraživanje Soluna. Preporučamo odlazak do kvarta Ladadika koji je ujedno i omiljena šetnica u Solunu. Polazak prema Paraliji u predvečernjim satima, uz dolazak u aparthotel na vrijeme za večeru.

4.dan/UTORAK/ PARALIA - DION – LITOHORON – OLIMP - PARALIA

Doručak za one koji odaberu tu opciju. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog izleta na planinu Olimp i Dion (ukoliko bude otvoren arheološki lokalitet). Mitska planina Olimp, dom dvanaest bogova je ujedno i važan nacionalni park, a njezin najveći vrh Mytikas je ujedno i najviši vrh Grčke (2917 m). Slijedi vožnja do podnožja Olimpa, stana grčkih bogova. Prvo odlazimo do arheološkog lokaliteta Dion, nekadašnjeg svetoga grada Makedonaca gdje su se održavale velike svetkovine i sportska natjecanja. Šećući ulicama drevnoga grada naići ćemo na ostatke rimskih kupelji, helenističkog kazališta, hrama posvećenog Olimpijskim bogovima, tzv. Dionizovu vilu. Nakon obilaska Arheološkog muzeja (Ulaznica u arheološki lokalitet plaća se na licu mjesta), odlazak do slikovitog sela Litohoron i slobodno vrijeme za ručak. Ukoliko vremenske prilike budu dopuštale, odlazak do poznate Zeusove Kupelji, prekrasnog slapa koji se nalazi na planini koja nadgleda selo Litohoron, a koje je prema mitovima bilo kupalište grčkih bogova. Povratak u Paraliu u večernjim satima na vrijeme za večeru. Noćenje.

5.dan/SRIJEDA/ PARALIA

Doručak za one koji odaberu tu opciju. Slobodan dan za kupanje i uživanje na obali. Večera za one koji odaberu tu opciju. Noćenje.

6.dan/ČETVRTAK/  PARALIA - KALAMPAKA – METEORA – LARISA - PARALIA

Doručak za one koji odaberu tu opciju. Slobodan dan ili predlažemo fakultativni izlet do Meteore. Vozimo se prema malom gradiću Kalampaka te dolazimo do Meteora, jednog od najsvetijih i vizualno najinteresantnijih mjesta u Grčkoj. Meteori su srednjovjekovni samostani koji su se smjestili na visokim vapnenačkim stijenama iznad tesalijske ravnice. Sam pogled nam samostane na vrhu stijena oduzima dah, stoga nije ni čudo da su ovi samostani poprište mnogih filmskih setova (neki od vas će prepoznati lokaciju snimanja Jamesa Bonda). Samostani se nalaze na visini od oko 500 metara, te ih je inicijalno bilo 24. Mi ćemo ući u jedan od samostana (doplata za ulaznicu na licu mjesta), u koji bude moguće ući s obzirom da svetišta imaju specifično vrijeme kada su otvorena za posjetitelje. Nakon razgleda samostana, povratak prema Paraliji. Usput ćemo stati u gradu Larisa, koji je prema legendi ime dobio prema nimfi Larisi. Danas je ovaj grad administrativno središte Tesalijske ravnice, kako bismo vidjeli drugi najveći antički teatar u Grčkoj nakon Epidavrosa, koji je u zlatno doba mogao primiti i 10.000 posjetioca. Kraći razgled lokaliteta ( doplata za ulaznicu na licu mjesta) te povratak u aparthotel. Noćenje.

7.dan/PETAK/ PARALIA

Doručak za one koji odaberu tu opciju. Slobodan dan za kupanje i uživanje na obali. Večera za one koji odaberu tu opciju. Noćenje.

8.dan/SUBOTA/ PARALIA

Doručak za one koji odaberu tu opciju. Ujutro odjava iz aparthotela. Staviti ćemo stvari u autobus te ćemo imati slobodan dan za još uživanja i kupanja. U kasnim poslijepodnevnim satima polazak za Zagreb. Noćna vožnja kroz Grčku, Makedoniju, Srbiju prema Hrvatskoj.

9.dan/NEDJELJA/ ZAGREB

Dolazak u Hrvatsku predviđen u prijepodnevnim ili popodnevnim satima nedjelje ovisno o prometu. Kraj programa.

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

APARTHOTEL GRAND OLYMPIC BEACH

Luksuzno opremljen aparthotel s liftom i bazenom udaljen je samo 140 m od pješčane plaže te u svojoj ponudi nudi dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne studije kao i četverokrevetne i peterokrevetne apartmane koji su smješteni u prizemlju, na prvom, drugom i trećem katu. Studio apartmani su opremljeni kuhinjom sa posuđem, kupaonicom, terasom, TV, Wi-Fi i klimatizacijskim uređajem (uz doplatu).

Olympic Beach je biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa te je udaljen od Paralie samo 3 km, a od Soluna 70 km. Ono što će gostima oduzeti dah su kristalno čisto more, velika pješčana plaža okružena parkom koji je ispunjen zelenilom. Blizina velikog trgovačkog centra Katerinia koji je udaljen samo 6 km, ljubaznost te gostoprimstvo lokalnog stanovništva, mnoštvo barova i restorana u blizini čine odmor na ovoj lokaciji nezaboravnim!

 • ODGOVORNI ORGANIZATOR: Putolovac d.o.o.

 • VAŽNO: Mjesto se kupnjom kupona ne smatra rezerviranim

 • Prije kupnje kupona, obavezna je provjera dostupnosti željene sobe ili termina putovanja, a nakon kupnje kupona i rezervirati istu sobu ili termin putovanja

 • Program putovanja možete pronaći na sljedećem linku!

TERMINI GARANTIRANIH POLAZAKA Aparthotel Grand Olympic Beach
30.07. – 08.08.2021. 06.08. – 15.08.2021.
Jednokrevetni Studio po osobi na bazi jedne osobe: 3.390 kn
Dvokrevetni Studio po osobi na bazi 2 osobe: 2.490 kn
Trokrevetni Studio po osobi na bazi 3 osobe: 2.190 kn
Četverokrevetni Studio po osobi na bazi 4 osobe: 1.990 kn

 

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Moguć polazak iz Čakovca i Varaždina uz prethodnu najavu. O točnom vremenu i mjestu polaska biti će obaviješteni unutar 24 sata do polaska.
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Minimalan broj putnika: 40
 • Rok prijave: Do 14 dana prije puta
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • First minute cijena traje do popunjenja određenog broja kapaciteta
 • Smještaj: Aparthotel Grand Olympic Beach
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • NAČIN PLAĆANJA
  • Mogućnost plaćanja VISOM, MASTEROM ZABE ili DINERSOM na 6 rata
  • Mogućnost uplata svim karticama jednokratno
  • Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno
  • Mjesto u autobusu se smatra rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacijom
 • CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 8 dnevno putovanje u Grčku
  • 7 noćenja u Aparthotelu Grand Olimpic Beach
  • Licenciranog turističkog pratitelja
  • Sve razglede prema programu
  • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i realizaciju putovanja
 • CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana
  • Vlastite troškove
  • Sve što nije navedeno pod cijena uključuje
  • Boravišna pristojba u hotelima cca 1 euro noćenje / 7 eura za noćenja – OBAVEZNA DOPLATA NA RECEPCIJI HOTELA U GOTOVINI
  • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-668 ili na mail info@putolovac.hr
DOPLATE CIJENA PO OSOBI
Doplata za doručak 7 dana po osobi: 200 kn
Doplata za polupansion 7 dana po osobi: 600 kn
Doplata za puni pansion 7 dana po osobi: 1.000 kn
Korištenje klima uređaja / Plaćanje u hotelu 5 eura
Internet: WIFI je besplatan
Pospremanje apartmana se vrši svaki 5-ti dan. Korisnicima se preporuča ponijeti ručnike te svu potrebnu opremu.
 
POPUSTI ZA DJECU CIJENA PO OSOBI
Dijete do 7 godina u pratnji dvije odrasle osobe, koristi zajednički ležaj 700 kn
Dvoje djece do 2 – 12 godina u pratnji dvije odrasle osobe, koriste jedan zasebni ležaj, cijena po djetetu 1.400 kn
Dijete u vlastitom ležaju plaća punu cijenu.
U zajedničkom ležaju moguć je boravak jednog djeteta.
 
FAKULTATIVNI IZLETI* (plaćanje isključivo u kunama prije putovanja) CIJENA PO OSOBI
DION – OLIMP (minimalno 20 prijavljenih putnika) 100 kn
KALAMPAKA – METEORA (minimalno 20 prijavljenih putnika) 250 kn
SOLUN – VERGINA (minimalno 20 prijavljenih putnika) 120 kn
*Cijene svih izleta su promjenjive do dana izvedbe zbog česte promjene tečaja i moguće promjene cijene ulaznica
 
NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno)
1. red – sjedalo 3, 4 100 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 100 kn
sjedala iza 2. vrata 100 kn
ostala raspoloživa sjedala 50 kn

 

 • VAŽNA NAPOMENA

  • Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
  • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
  • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
  • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
  • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
  • Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • Za rezervaciju potrebno je poslati: Ime putnika, adresa, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, datum rođenja
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Kontakt agencije: 
 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE ALLIANZ: Ugovorite kontaktiranjem agencije Putolovac

Šifra: 8D 000 GLJ

Komentari korisnika (0)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

Tvoja email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na komentar/recenziju.

Nema komentara. Budi prvi!

1.990,00 kn
Vrijednost: 1.990,00 kn. Vaša ušteda: 0,00 kn
Kupi ponudu

Prešli smo 10

Kupnjom ove ponude ostvarujete 1990 bodova

Saznaj više o programu vjernosti Prijava za putovanje
Informacije o ovoj ponudi slobodno zatražite na online
chatu od 9.00 do 17.00 sati radnim danom ili na e-mail info@popustplus.hr

Putolovac d.o.o.

Ulica Ivana Tkalčića 5, 10 000 Zagreb 01/ 7980 660 info@putolovac.hr http://www.putolovac.hr
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo


Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta


 

Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željena pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!