Izbornik
Ponude

10 dana / avionom / doručak /  stručno vodstvo / AMEX, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata

Južna Koreja velika tura uz Putolovac, Hoteli 4* već od 9.990 kn

Ocijeni ponudu
Traje još minimalno
-7%
Pratiš ovu ponudu
 • Inozemstvo
 • Za sve dobne skupine
 • Hoteli 4*
 • Avion
 • Grupno putovanje
 • Pratitelj putovanja
 • Super cijena
 • Noćenje s doručkom
 • Fakultativni izleti

PROGRAM PUTOVANJA


Vrijednost više: Uključen ručak svakog dana boravka, hoteli s 4*, spavanje u budističkom hramu na način redovnika, sudjelovanje na ceremoniji sa redovnicima!

Ukoliko ste istraživački tip ili jednostavno željni istraživanja novih kultura i povijesnih znamenitosti te lokaliteta s duboko ukorijenjenom tradicijom, onda je Južna Koreja apsolutno savršen izbor za Vas!

Jedna od najrazvijenijih svjetskih zemalja sa snažnom industrijom u svim oblastima, Južna Koreja - država prepuna suprotnosti, bogate kulture, drevnih lokaliteta, osebujnih gradova poput Seoula i prekrasnih prirodnih ljepota - ostavit će svakog posjetitelja bez daha!

1.dan: ZAGREB - SEOUL 11.06.2020

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci minimalno dva sata prije predviđenog polijetanja zrakoplova. Prijava na let  i polijetanje zrakoplova za Istanbul na liniji TK 01056 Turkish Airlinesa u 20.15 sati uz dolazak u Istanbul predviđen u 23.20 sati. Nastavak leta za Seoul u 01.40 sati na liniji TK 00090 Turkish Airlinesa.

2.dan: SEOUL 12.06.2020

Predviđeno slijetanje u Seoul je u 17:40 sati (lokalno vrijeme). Nakon obavljanja carinskih formalnosti slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Po želji grupe večernja šetnja Seoulom uz našeg pratitelja putovanja. Moguć zajednički odlazak na večeru u neki od lokalnih restorana (doplata na licu mjesta). Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan: SEOUL – DMZ TURA – SEOUL 13.06.2020

Doručak u hotelu. Nakon doručka slijedi vožnja prema DMZ, današnjoj granici sjeverne i južne Koreje. DMZ je naziv za dio teritorija koji prolazi sredinom Korejskog poluotoka, a koji je uspostavljen nakon Korejskog rata kako bi služio kao tampon zona između Sjeverne i Južne Koreje. Demilitarizirana zona služi kao granica između Sjeverne i Južne Koreje, a dijeli poluotok prolazeći 38. paralelom. Demilitarizirana zona službeno je nastala nakon Korejskog sporazuma o primirju između Kine, Sjeverne Koreje i Ujedinjenih naroda 1953. godine. Danas ovo mjesto, iako se naziva demilitarizirana zona, smatraju najmilitiriziranijim mjestom na svijetu. Obilazimo Imjingak park - Most Ujedinjenja - ID Check - DMZ kino i izložbenu dvoranu - Treći infiltracijski tunel - Dora osmatračnicu - Dorasan postaju. Demilitarizirana zona je 250 km duga te otprilike 4 km široka. Nakon posjeta DMZ-u ćemo odmoriti uz ručak ( Plaćanje na licu mjesta ). Nakon ručka slijedi povratak u Seoul. Po dolasku u Seoul idemo u Korejski ratni muzej posvećen Korejskom ratu. Nakon šetnje spomen područjem odlazak na tržnicu Namdaemun - najveću tradicionalnu tržnicu u Koreji. Povratak u hotel. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela (doplata na licu mjesta). Noćenje.

4.dan: SUWON – MT. SEORAK – GANGEUNG 14.06.2020

Doručak u hotelu. Nakon doručka nastavljamo prema planini Seorak koja se nalazi u sklopu Seoraksan Nacional Parka. Šetnja nacionalnim parkom te odlazak žičarom do tvrđave Gwongeumseong, koja je u Koreji poznata i kao dvorac Toto ili dvorac Gwon-Kim, a koja je prema legendi ime dobila prema dva generala Gwonu i Kimu, koji su zajednički sagradili tvrđavu kako bi spriječili rat. Usput ćemo proći i pokraj hrama Sinheungsa gdje se nalazi i poznati 15-metarski kip brončanog Bude  "Tongil Daebul", jedan od najprepoznatljivijih simbola Koreje. Nakon razgleda moguć ručak ( Plaćanje na licu mjesta ) u nekom od lokalnih restorana. Nakon ručka polazak prema istoku zemlje, prema gradu Gangneung, gdje ćemo prenoćiti. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela (Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

5.dan: GANGEUNG - DONGHAE 15.06.2020

Doručak u hotelu. Slijedi vožnja istočnom obalom Koreje pokraj plaže Gyeongbokdae, gdje ćemo vidjeti i jedan od najpoznatijih svjetskih hotela Sun Cruise resort, koji je izgrađen u obliku cruisera a nalazi se na litici iznad mora. Negdje usput ručak u nekom od lokalnih restorana. Idemo u gradić Donghae, prema hramu Samhwa koji se nalazi na ulazu u dolinu Mureung, a star je preko 1000 godina. Danas hram služi kao budistička škola te je u njemu moguće prenoćiti. Moći ćete iskusiti ispijanje čaja sa redovnicima te isto tako sa njima i porazgovarati. Navečer ćemo imati organiziranu večeru u hramu. Noćenje na podnim madracima u hramu. Muškarci i žene spavaju odvojeno u hramu, sukladno načinu života redovnika. Noćenje.

6.dan: DONGHAE - ANDONG 16.06.2020

Rano ustajanje u 3.30h te sudjelovanje u jutarnjoj ceremoniji sa redovnicima ( Po želji gostiju ). Rani doručak u hramu. Nakon doručka nastavljamo prema Andongu gdje posjećujemo selo Hahoe, selo pod zaštitom UNESCA. U selu je ostao sačuvan ritualni ples pod maskama Byeolsingut, koji ćemo imati prilike vidjeti. Osim toga selo čuva mnoge kulturne baštine koje prikazuju korejsku tradiciju i drevne arhitektonske stilove. Posjetiti ćemo i Byeongsan Seowon konfucijansku akademiju, osnovanu početkom 17. stoljeća. Nakon razgleda ćemo odmoriti uz zajednički ručak ( Plaćanje na licu mjesta ). Smještaj u hotel u Andongu. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela ( Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

7.dan: ANDONG – GYEONGJU - BUSAN 17.06.2020

Doručak u hotelu. Slijedi odlazak prema gradu Gyeongju, koji je danas drugi najveći grad u provinciji nakon Andonga, no gotovo 1000 godina je bio glavni grad drevnog kraljevstva Silla koje je vladalo dvjema trećinama korejskog poluotoka. Iz tog je vremena u gradu ostao veliki broj arheoloških lokaliteta i kulturnih spomenika, zbog čega ga zovu "Muzej bez zidova“. Posjetiti ćemo nacionalni muzej te kompleks grobnica Daeseongdong - velike drevne grobnice kraljeva i plemića kraljevstva Silla. Ovdje se nalaze 23 velike grobnice od kojih su najpoznatije Cheonmachong i Hwangnamdaechong - Pojas parka Tumuli sa grobnicama. Vidjeti ćemo i Cheomseongdae – najstariji postojeći astronomski opservatorij u Aziji i jezero Anapji (Wolji) – umjetno jezero koje je bilo dio kompleksa drevne palače Banwolseong – Hram Bulguksa i Seokguram špilja, lokaliteti u koje ćemo oba ući. U toku razgleda slobodno vrijeme za ručak u nekom od lokalnih restorana ( Plaćanje na licu mjesta ). Nakon razgleda polazak prema Busanu. Smještaj u hotelu u Busanu. Navečer predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela ( Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

8.dan: BUSAN 18.06.2020

Doručak u hotelu. Slijedi cjelodnevni razgled Busana, drugoga po veličini grada u Južnoj Koreji. Prvo idemo do APEC NURIMARU koja se nalazi na otoku Dongbaekseom. Ova zgrada zanimljivog izgleda ime je dobila kombinacijom dvije korejske riječi, nuri (“svijet”) i maru (“summit”), te riječi “ APEC ” koja se odnosi na APEC konferencijsku dvoranu. U prijevodu, mjesto gdje se svijet održava APEC summit. Iako je zgrada modernističkog izražaja, njezin vizualni izražaj pokazuje razne vrijednosti korejske kulture. Potom ćemo proći busanskom šetnicom Dalmaji, koju nazivaju korejskim Montmartreom, a odakle se pruža prekrasan pogled na ocean – Anapji Palača – Hram Haedong Yonggungsa – Most Gwangan riblja tržnica Jagalchi - trg BIFF - tržnicu Gukje - Memorijalno groblje UN – Park Yongdusan. U međuvremenu ćemo imati kraće slobodno vrijeme za ručak u nekom od lokalnih restorana ( Plaćanje na licu mjesta ). Navečer povratak u hotel u Busanu. Predlažemo zajednički odlazak u jedan od korejskih restorana u blizini hotela ( Plaćanje na licu mjesta ). Noćenje.

9.dan: BUSAN - SUWON - SEOUL 19.06.2020

Doručak u hotelu. Polazak prema Seoulu. Nakon ručka nastavljamo prema Suwonu – glavnom gradu provincije Gyeonggi-do, samo 30 km udaljenom od Seoula. Tu ćemo posjetiti utvrdu Hwaseong koja se nalazi na popisu Svjetske baštine UNESCO-a. Polazak prema Seoulu. Usput obilazimo toranj Namsan Seoul ( N - Tower ) - jedan od najviših tornjeva Istoka, visok 236 metara, na koji ćemo se ujedno i popeti. Na putu prema Seoulu proći ćemo pokraj knjižnice Namsan, jedne od najvećih azijskih knjižnica. Tijekom razgleda ćemo odmoriti uz zajednički ručak ( Plaćanje na licu mjesta ), a nakon razgleda te dolaska u Seoul ćemo se smjestiti u hotel i osvježiti. Slobodna večer za uživanje u Seoulu. Noćenje.

10.dan: SEOUL – ISTANBUL - ZAGREB 20/21.06.2020

Doručak u hotelu. Nakon doručka nastavljamo s razgledom Soula. Obilazimo palaču Gyeongbokgung (Sjeverna palača) - nekada glavnu palaču dinastije Joseon, a prema mnogima najljepša i najveća od 5 palača u gradu. Oni koji žele osjetiti duh tradicije, palačom mogu prošetati odjeveni u hanbok - tradicionalnu korejsku nošnju. Obići ćemo i Nacionalni tradicijski muzej – Hram Jogyesa - Insadong ulicu s bogatom ponudom umjetničkih i obrtničkih proizvoda, prošetati ćemo uz rječicu Cheonggyecheon koja teče centrom Seoula, a onima kojima nije bilo dosta kupovine predlažemo Myeongdong Spree. U večernjim satima transfer iz hotela do zračne luke. Polijetanje zrakoplova u 23:45 sati uz dolazak u Istanbul 05.15 sati po lokalnom vremenu. Prijava na let za Zagreb u 07.05 po lokalnom vremenu, uz dolazak u Zagreb u 08.15h. Kraj programa.

RED LETENJA

 • TK1056  11 JUN  ZAG - IST  20:15 23:20
 • TK  90  12JUN  IST - ICN  01:40 17:40
 • TK  91  20JUN  ICN - IST  23:45 05:15
 • TK1053  21JUN  IST - ZAG  07:05 08:15

***Raspored obilazaka svih lokacija i objekata navedenih u programu ili od strane agencije predloženih opcionalno tj. fakultativno je podložan promjenama prema procjeni pratitelja a ovise o radnim vremenima pojedinih lokacija ili objekata o trenutnoj raspoloživosti pružatelja usluga na terenu te o vremenskim prilikama.

 • VAŽNO: Mjesto se kupnjom kupona ne smatra rezerviranim

 • Prije kupnje kupona, obavezna je provjera dostupnosti željene sobe ili termina putovanja, a nakon kupnje kupona i rezervirati istu sobu ili termin putovanja

 • Program putovanja možete pronaći na sljedećem linku!
 • Odgovorni organizator: Putolovac d.o.o.
 • DATUM POLASKA:
  • 11.06. - 21.06.2020. FM CIJENA 9.990 kn, REDOVNA CIJENA 10.690 kn + 3.490 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
 • Iznos je promjenljiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata
 • Cijena aranžmana se odnosi na jednu osobu
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica
 • Putne isprave: Za putovanje u Republiku Koreju, hrvatski državljani trebaju imati važeću hrvatsku putovnicu. Za boravak do 90 dana, hrvatskim državljanima nije potrebna viza.
 • Konzularne informacije vezane uz Republiku Koreju pogledajte OVDJE
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Fakultativni izleti će se održati ukoliko se skupi dovoljan broj zainteresiranih
 • Rok prijave za putovanje: 21 dan prije polaska ili do popunjenja kapaciteta
 • Potrebno je minimalno 15 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • Prijevoznik: Turkish Airlines
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • NAČIN PLAĆANJA
  • Mogućnost plaćanja AMEXOM, MASTEROM ZABE ili DINERSOM na 6 rata
  • Mogućnost uplata svim karticama jednokratno
  • Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno
  • Mjesto se smatra rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacijom

***Fakultativni izleti će se održati ukoliko bude dovoljno zainteresiranih

 • CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Povratnu zrakoplovnu kartu ekonomske klase na relaciji Zagreb – Istanbul - Seoul - Istanbul - Zagreb
  • Težina prtljage: 1 komad prtljage do 23 kg koji se predaje i 1 komad ručne prtljage koji možete sa sobom ponijeti u putničku kabinu, maksimalne težine 8 kg i zbroja dimenzija do 115 cm (55x40x20)
  • Stručno vodstvo tijekom cijelog putovanja - usluge voditelja putovanja
  • Lokalnog vodiča na engleskom jeziku tokom cijelog putovanja
  • 7 noćenja u hotelima 4* na osnovi usluge noćenje s doručkom
  • 1 noć u hramu Samhwa, spavanje na podu kao i redovnici, muškarci odvojeno od žena
  • Večeru u hramu Samhwa
  • Obilazak DMZ zone sa svim lokalitetima
  • Ulazak u Seoarak nacionalni park
  • Ulaznicu za dvorac Gwongeumseong
  • Karta za žičaru do dvorca Gwongeumseong
  • Ulaznicu za dvorac Hwaseong
  • Ulaznicu za muzej maski u Andongu
  • Ulazak na opservatorij u Gyeongju
  • Ulazak na opservatorij u N Tower u Seoulu
  • Obilazak nacionalnog muzeja i palače u Seoulu uz ulaznicu
  • Sve transfere turističkim autobusom prema programu putovanja
  • Sve razglede prema programu putovanja
  • 1 boca mineralne vode po putniku dnevno
  • Organizacija i priprema putovanja te jamčevno osiguranje
 • CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte 3.490 kn (zrakoplovne pristojbe – obavezna doplata prilikom rezervacije aranžmana)
  • Doplatu za jednokrevetnu sobu: 2.590 kn
  • Doplata za polupansion ( 7 večera ): 1.500 kn
  • Popust na treću osobu u trokrevetnoj sobi: 800 kn
  • Napojnicu za lokalne vodiče i vozača: cca 5 USD po osobi po danu – doplata na licu mjesta/ nije obavezna ali je poželjno nagraditi lokalne agente
  • Obroke i pića koji nisu navedeni pod „cijena uključuje“
  • Ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju a nisu navedeni u cijeni aranžmana
  • Osobnu potrošnju
  • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na ili na mail info@putolovac.hr
  •  
 • VAŽNA NAPOMENA
  • Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja i podložna su promjeni,
  • Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte,
  • U slučaju izvanrednih (charter) letova, red letenja je podložan promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put,
  • Završno pismo vam dostavljamo mailom 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom vremenu polaska (leta), kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
  • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
  • Fakultativni program će se održati isključivo ukoliko se ispune trenutno zahtijevani uvjeti pružatelja usluge na terenu,
  • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
  • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
 • KORISNE INFORMACIJE
  • Službeni jezik: korejski
  • Broj stanovnika: cca 50 milijuna stanovnika
  • Religija: kršćanstvo (protestanti i katolici) 48,6%; budisti 47,7%; konfucijanci 3% i ostali cca 1%
  • Valuta: 1 won = 100 chona
  • Klima: umjerena, s više padalina ljeti i hladnim zimama.
  • Vremenska razlika: + 9 sati u odnosu na Hrvatsku
  • Cijepljenje: nije potrebno
  • Viza: nije potrebna
  • Piće i hrana: Poželjno je piti flaširanu vodu i hraniti se u isključivo provjerenim objektima za prehranu
 • Za rezervaciju potrebno je poslati: Ime putnika, adresa, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, datum rođenja
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Kontakt agencije: 
 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE ALLIANZ: Ugovorite kontaktiranjem agencije Putolovac

Šifra: 10D 000 JKVT

Komentari korisnika (0)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

Tvoja email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na komentar/recenziju.

Nema komentara. Budi prvi!

9.990,00 kn
Vrijednost: 10.690,00 kn. Vaša ušteda: 700,00 kn
Kupi ponudu

Još ima mjesta

Kupnjom ove ponude ostvarujete 9990 bodova

Saznaj više o programu vjernosti Prijava za putovanje
Informacije o ovoj ponudi slobodno zatražite na online
chatu od 9.00 do 17.00 sati radnim danom ili na e-mail info@popustplus.hr

Putolovac d.o.o.

Ulica Ivana Tkalčića 5, 10 000 Zagreb 01/ 7980 660 info@putolovac.hr http://www.putolovac.hr
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta
Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željena pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!