Kako putovati sa PopustPlusom

Povrat sredstava kod rezervacijskih kupona nije moguć

Prilikom kupnje rezervacijskog kupona više ne ostvarujete pravo na povrat istog odustajanjem od putovanja. Ostatak iznosa niste dužni platiti osim ako ste sa smještajnim kapacitetom dogovorili drugačije. Hotelijer mora u skladu sa zaštitom kupca i drugim važećim zakonodavstvom prihvatiti i rješavati kupčeve pritužbe. Sve troškove i davanja vezana za rješavanje pritužbi kupca (novčana naknada, promjene programa ili opsega usluga itd.), koji proizlaze iz ponude smještajnog kapaciteta i pruženih usluga na teretu su isključivo našem partneru. Isto vrijedi i za moguće vladine ili sudski izrečene novčane kazne, prijave, ograničenja, promjene i sl.

Sve novčane naknade kupcima u cijelosti i isključivo o vlastiti trošak snosi hotelijer sukladno svojim uvjetima poslovanja. PopustPlus nema nikakve obaveze prema kupcu u vezi povrata troška kupnje kupona.

Kuponi, objavljeni na internet stranici www.popustplus.hr strankama su dostupni pod navedenim cijenama i u skladu s uvjetima hotela koji sudjeluje u promocijskoj akciji.

SUGERIRAMO PROVJERU DOSTUPNOSTI TERMINA PRIJE KUPNJE REZERVACIJSKOG KUPONA

Dinamično određivanje cijena u hotelima

Hoteli svoje cijene određuju pomoću metode tzv. dinamičnog određivanja cijena. Cijene se kod te metode formiraju na dnevnoj bazi te ovise o popunjenosti hotela. Također variraju sukladno ljetnoj ili zimskoj sezoni. Naše ponude uvijek donosimo u odnosu na redovne cijene hotela, te one ne ovise o hotelskim popustima ili promotivnim akcijama.

Dodatna pitanja

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezanih uz dodatne nadoplate, popuste ili želite provjeriti kada najranije možete doći, postoji li mogućnost kasnog check-outa i sl., savjetujemo da se obratite direktno hotelu ili korisničkoj službi PopustPlusa radnim danom u vremenu od 10-16h na broj 01/7980-670 kako bismo za Vas provjerili tražene informacije.

Napomene

Svaka ponuda katagorizirana kao putovanje sadrži dodatne napomene koje možete pronaći u okviru s desne strane teksta.

Raspoloživost i rezervacija željenog termina

Kako ne bi došlo do nesporazuma prilikom rezervacije željenog termina, preporučamo da se prije kupnje kupona obratite direktno hotelu ili korisničkoj službi PopustPlusa radnim danom u vremenu od 10-16h na broj 01/7980-670 kako bismo za Vas provjerili raspoloživost željenog termina. Sigurnost u mogućnost rezervacije željenog termina olakšat će vašu kupovinu.Ukoliko vam hotel ne može omogučiti termin a vi ste već kupili kupon svejedno ne ostvarujete mogučnost povrata rezervacijskog dijela.

Kad ste kupili ponudu na mail ćete primiti kupon za tu ponudu. Broj kupona potrebno je poslati hotelu e-mail porukom, zajedno sa svojim imenom i prezimenom, telefonskim i e-mail kontaktom te željenim datumom boravka u hotelu. Isto možete poslati i na adresu info@popustplus.hr kako bi nase osoblje odradilo rezervaciju za vas.

Ako vam hotel ne odgovori u roku 48 sati provjerite telefonski s hotelom jesu li zaprimili Vaš e-mail ili nazovite PopustPlus kako bismo isto učiniliza Vas.

Uplata rezervacije

Kod uplate rezervacije preko PopustPlusa plaćate samo dio iznosa. Ostatak od cijelokupnog iznosa plaćate prilikom dolaska u hotel. Iznos koji plaćate u hotelu uvijek je naveden NA KUPONU te sa istim možete iskoristiti ponuđeni popust u hotelu.

Uplata cijelog iznosa putovanja

Ukoliko je u ponudi napomenuto da preko PopustPlusa plaćate cijeli iznos putovanja, u hotelu niste dužni plaćati dodatne iznose za smještaj.

Informacije na stranici www.popustplus.hr

PopustPlusu nikakve svrhe ne daje jamstvo za točnost, pravovremenost, učinkovitost, potpunost ili prikladnost informacija i gradiva objavljenog i ponuđenog na internet stranici www.popustplus.hr Informacije i gradivo može sadržavati netočne podatke ili greške, pri čemu je prodavač izričito oslobođen odgovornosti za bilo kakve netočnosti ili greške u najvećem mogućem opsegu koji dozvoljava zakon.