Izbornik
Ponude

10 dana / avionom / polupansion / garantirano / AMEX, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata!

Kenija, Diani beach i safari, Hotel Diani Reef Beach Resort & Spa 5* od 7.690 kn

Ocijeni ponudu
Pratiš ovu ponudu
 • Inozemstvo
 • Za sve dobne skupine
 • Hotel 5*
 • Avion
 • Pratitelj putovanja
 • Super cijena

GARANTIRANI POLASCI!

PROGRAM PUTOVANJA

Vodeća plaža Afrike Diani Beach i safari u dva nacionalna parka u jednom putovanju


DIANI BEACH

Smještaj: Južna obala Mombase - HOTEL DIANI REEF RESORT & SPA 5*
7 noćenja, polupansion / doručak i večera / smještaj u dvokrevetne sobe tipa Standard

SAFARI

Smještaj: Sarova Salt Lick Lodge 5*
2 dana, 1 noćenje na bazi punog pansiona

1. dan ZAGREB - DOHA – MOMBASA 
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb u 15.00 sati. Check in. Polijetanje zrakoplova za Dohu u 17.15 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 23.45 sati.

Na polasku 21.06. sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb u 07.30 sati. Polijetanje zrakoplova za Dohu u 09.45 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 16.15 sati. Transfer u centar grada. Organizirani razgled Dohe i večera. Povratak u zračnu luku.

Na datumu polaska 03.01.2020. sastanak putnika u 13:45 sati. Check in. Polijetanje zrakoplova za Dohu u 16:05 sati (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 23:35 sati.

2. dan DOHA - MOMBASA - DIANI BEACH 
Polijetanje zrakoplova (Qatar Airways) za Mombasu u 02.40 sati. Dolazak u Mombasu u 08.40 sati. Doček od strane domaćina i vozača. Vožnja u smjeru južne obale Mombase u trajanju od cca 45min. Check-in u hotel Diani Reef Resort & Spa 5*. Večera. Noćenje.

3. dan DIANI BEACH 
Diani Beach – slobodno vrijeme. Doručak i večera. Noćenje.
Predlažemo popodne izlet Mombasa City tour.

4. dan DIANI BEACH 
Diani Beach – slobodno vrijeme. Doručak i večera. Noćenje.
Predlažemo izlet brodom na koraljni greben.

5. dan DIANI BEACH - NP ISTOČNI TSAVO - SAFARI 
Fakultativni izlet. Ranojutarnji polazak iz hotela u 6.00 sati ujutro. Dolazak vozača - safari vodiča po goste na recepciju hotela. Vožnja u smjeru Nacionalnog Parka Istočni TSAVO u trajanju od cca 3h. Stanka putem. Ulazak u nacionalni park predviđen u cca 10.00-10.30 sati. Game drive u smjeru Voi Safari Lodga uz susretanje raznolikog životinjskog divljeg svijeta. Dolazak u Voi Safari Lodge u vrijeme ručka, oko 13.30-14.00 sati. Ručak. Voi Safari Lodge smješten je na jednoj od najatraktivnijih lokacija i koridor kretanja životinja s nevjerojatnim pogledom na prostranstva savana. Promatranje životinja iz neposredne blizine omogućeno je podzemnim tunelom koji vodi do pojilišta. Nakon ručka (puni meni: predjelo, juha, glavna jela, deserti, voće, kava, čaj; buffet style) kraći odmor i nastavak vožnje po parku u smjeru prekrasnih krajolika Taita brda i novog lodga. Dolazak u spektakularan i najfotografiraniji lodge Afrike - luksuzni Sarova Salt Lick Game Lodge 5* predviđen je u poslijepodnevnim satima, između 16.00-17.00 sati. Check in u sobe. Opcija po želji gostiju: ostanak i odmor u lodgu ili novi game drive po parku uz zalazak sunca u 18.30 sati. Povratak u lodge. Večera. Noćenje. ili Za putnike koji ne idu na fakultativni izlet na safari: Diani Beach – slobodno vrijeme. Doručak i večera. Noćenje.

6. dan TAITA HILLS WILDLIFE SANCTUARY – DIANI BEACH
Ranojutarnji doručak i game drive po parku. Check out iz sobe. Nastavak vožnje po parku u potrazi za lavovima, slonovima, gazelama, žirafama, bivolima itd... Povratak u lodge na ručak. Odmor. Nastavak vožnje u smjeru Diani Beach. Posjet selu Masai. Ples, prikaz njihova života u samom selu.  Dolazak u hotel predviđen je oko 18.00 sati. Večera. Noćenje.

7. dan DIANI BEACH
Diani Beach – slobodno vrijeme. Doručak i večera. Noćenje.
Predlažemo večeru u Ali Barbours Cave. Ako idete na posebnu večeru, večera iz hotela će biti zamijenjena za ručak taj dan.

8. dan DIANI BEACH
Diani Beach – slobodno vrijeme. Doručak i večera. Noćenje.
Predlažemo izlet Wasini otok i Kisite Mpunguti Marine Park.

9. dan MOMBASA - DOHA
Check-out iz hotela. Dolazak vozača po putnike i transfer u zračnu luku Mombasa. Let za Dohu u 16.50 sati. Dolazak u Dohu u 23.25 sati.

10. dan DOHA - ZAGREB 
Polazak aviona (Qatar Airways) za Zagreb u 01.55. Dolazak u Zagreb u 07.00 sati.
Na datumu povratka 12.01.2020. polazak aviona (Qatar Airways) u 02:00 sati po lokalnom vremenu. Dolazak u Zagreb u 06:15 sati po lokalnom vremenu.

Fakultativni izleti


Izlet brodom sa staklenim dnom na koraljni greben i robinson otočić, 50 usd po osobi
Za one koji žele doživjeti oceansko podmorje na „suhom“ tu je brod sa staklenim dnom kroz koje tijekom plovidbe nesmetano promatrate sam dno oceana I njegov čarobni svijet I raznobojne stanovnike I vrste riba. Iskusni kapetan koji poznaje koraljno podmorje oceana vodi Vas kroz najzanimljivija područja koraljnih formacija na susret sa egzotičnim oceanskim vrstama riba, marine oceanskog života I koralja što je prekrasan I jedinstveni doživljaj. Trajanje – cca 3 h. Vrijeme izleta ovisi o vremenu promjene plime I oseke odabranog dana. Dolazak transfera po Vas u Vaš hotel ovisi o vremenu NISKE PLIME što je najljepše i najbolje vrijeme obzirom da za vrijeme niske plime na površinu indijskog oceana izlazi pješčani otok , popularno nazvan “Robinson otok”. Uživajte „usred“ indijskog oceana s pogledom na impresivnu Diani Beach sa „druge strane“ uz sam koraljni greben koji je prirodna zaštita kenijske obale i čini je velikom sigurnom lagunom za dugotrajna uživanja u oceanu bez ikakvih opasnosti od velikih morskih stvorenja. Vrijeme na Robinskom otoku iskoristite ili za snorklanje ili jednostavno uživajte na pijesku usred indijskog oceana. OBAVEZNO: JAKA ZAŠTITNA SREDSTVA ZA SUNCE S VISOKIM FAKTOROM ZAŠTITE U CIJENU UKLJUČENO : TRANSPORT IZ / NATRAG U HOTEL – FLAŠIRANA VODA ZA PIĆE TIJEKOM IZLETA – DOLAZAK PO GOSTE NA RECEPCIJU HOTELA

Cjelodnevni izlet Wasini otok i Kisite Mpunguti Marine Park, cijena po osobi 120 usd
Ovo je dan sunca, jedrenja, snorklanja i bogatog Sea food ručka. Uživajte na tradicionalnom arapskom jedrenjaku „dhow“ dok plovite među koraljnim krajolicima prepunim velikih impozantnih baobaba, snorklajte u Kisite Mpunguti Marine parku u pratnji stručnog marine vodiča, promatrajte morske konjice, kornjače , nemo ribice i druge tropske egzotične stanovnike podmorja. Uz malo sreće, tijekom plovidbe pratit će Vas divlji dupini , stalni stanovnici Marine parka. Nakon snorklanja povratak na jedrenjak uz osvježenje, piće i voće. Jedrenje se nastavlja prema Wasini selu koje ćete upoznati po iskrcavanju. Wasini otok je 100% muslimanska zajednica koja živi bez struje i vode. Posjetit ćete Koraljni Vrt i Šume mangrova šetajući kroz velike koraljne formacija po mostu koji su izgradile iskljucivo žene – kao projekt pomoći zajednici sela Wasini. Svojim posjetom dali ste svoj doprinos izuzetno siromašnom i teškom životu mještana otoka. Plovidbom povratak na kopno jer vrijeme je predaha i bogatog ručka u SHIMONI REEF LODGE –s prekrasnim pogledom na cijeli kanal. Uživajte u mangrove rakovima, jastozima i ostalim morskim delicijama tijekom bogatog ručka u izuzetno ugodnom ambijentu. Nakon ručka- odmor prije odlaska u posjet Pećinama Robova u selu Shimoni, sto je u prošlosti bila posljednja stanica robova prije ukrcaja u potpalublje broda koji ih je transportirao na glavnu tržnicu robova na Zanzibaru. Povratak u Diani Reef u kasnim popodnevnim satima, cca 4-5 pm. CIJENA IZLETA UKLJUČUJE : • Pick up & Drop Off iz Diani Reef Resort&Spa. Dolazak po goste na recepciju hotela u jutarnjim satima, cca 7.00-7.30. Vožnja od cca 1,5h prema povijesnom malom ribarskom selu Shimoni, blizu Tanzanijske granice tijekom koje ćete promatrati plantaže šećerne trske, nepregledne krajolike palmi i mala sela raštrkana po neizmjerno lijepom krajoliku. Nakon skretanja sa asfaltirane ceste Lunga Lunga ( koja dalje vodi do TZ granice ) čeka vas unutrašnjost prave afrike i swahili kulture i stoljećima isti način i kultura življenja lokalnog stanovništva. Po dolasku u Shimoni lagana šetnja prema arapskom jedrenjaku. • Ulaznice za KISITE MPUNGUTI MARINE PARK, PEĆINE ROBOVA, WASINI SELO, KORALJNI VRT • Ručak u SHIMONI REEF LODGE , Morski plodovi, mangrove rakovi, jastozi, lignje, bijela riba uz swahili speciajalitete sve do deserta i kave • TRANSFER –Hotel Diani Reef –SHIMONI – povratni transfer u Diani Reef Resort & Spa • osvježavajuća pića, voće, grickalice na arapskom jedrenjaku • -oprema za snorklanje NAPOMENA • Molimo putnike za snorklanje da najave veličinu-broja peraja koje će biti osigurane po ukrcaju u jedrenjak.

Mombasa City Tour i Tamarind Dhow dinner na jedrenjaku, 150 usd po osobi
Eksluzivno samo putnike IDEA PUTOVANJA spoj upoznavanja glavnih znamenitosti grada Mombase, drugog po veličini Kenijskog grada i najveće luke istočne Afrike, povijesne tvrđave FORT JESUS, jezgre staroga grada u kojoj je živio i Vasco da Gamma, zaštitnog znaka grada Mombasa Tusks postavljenih u čast posjeta Princeze Margaret 1956. Nakon upoznavanja glavnih atrakcija Mombase grada – koji je smješten na koraljnom otoku –da Mombasa je OTOK ! nastavljamo prema najpoznatijem i renomiranom restoranu TAMARIND gdje slijedi ukrcaj u veliki arapski tradicionalni jedrenjak – plutajući restoran prve klase. Krstarenje započinje u 6.30 pm uz welcome drink , popularni kenijski koktel „dawa „ ( u prijevodu sa swahilija dawa = lijek“ ) dok jedrimo prema povijesnoj tvrđavi Fort Jesus u zalazak sunca. Treptajuća svjetla grada uz afričko zvjezdano nebo idlično je okruženje za vrhunski gastronomski užitak večere morskih specijaliteta i tradicionalne swahili kuhinje pripremljene svježe ispred Vas i na Vaše oči na jedrenjaku. Na jedrenjaku s Vama je i DJ, band i ples i zabava je zagarantirana u toploj afričkoj noći na jedrenjaku. Večera uz plovidbu po rukavcima i oko otoka Mombase uz prizore marina, villa, prekrasnih arhitektonskih zdanja, Nyali mosta koji spaja grad sa sjevernom obalom, sve to daje jedinstvenu notu Tamarind noći koja završava povratkom na kopno do 10.30 pm. Transfer – povratak u Diani beach hotel, Diani Reef Resort & Spa. Menu : LIGHT STARTERS - MIXED SEAFOOD HORS DOEUVRES, FRESHLY PREPARED SOUPS, FISH & SEAFOOD ; GRILLED HALF LOBSTER SERVED WITH RICE AND TAMARIND SALAD, GRILLED KING PRAWNS SERVED WITH RICE AND TAMARIND SALAD, SEAFOOD SWAHILI SERVED WITH RICE AND TAMARIND SALAD, GRILLED PRIME FILLET STEAK SERVED WITH BAKED POTATO AND TAMARIND SALAD, DESSERT U CIJENU OVOG IZLETA UKLJUČENO JE • Ulaznica u FORT JESUS povijesnu tvrđavu i glavnu atrakciju Mombase, obilazak stare jezgre Mombase, posjet Mombasa Tuskovima • Tamarind Večera na arapskom jedrenjaku • Flaširana voda u vozilu tijekom transfera Diani Beach –Mombasa • Transfer , dolazak po goste na recepciju hotela Diani Reef i povratak NIJE UKLJUČENO • Piće konzumirano na Tamarind jedrenjaku tijekom večere. Plaća se na licu mjesta tijekom večere na Tamarind Dhow.

Večera u ekskluzivnom restoranu Ali Barbours Cave, cijena po osobi 60 usd
Ali Barbours Cave uvršten je i prepoznat od vodećih svjetskih turističkih medija kao jedan od 20 najoriginalnijih restorana svijeta. Zahvaljujući svom jedinstvenom ambijentu, doživljaj i susret s vrhunskim delicijama smatra se jednim od najljepših doživljaja na Diani Beach – vodećoj plaži Afrike. Večera u tri slijeda: Opcije: Seafood (jastozi, škampi, školjke, rakovi, bijela riba ), mix, meso ili vegetarijanski meni. Piće nije uključeno u cijenu. Web stranica restorana: https://www.alibarbours.co/

Korisne informacije:

KENIJA

 • Službeni naziv: Republika Kenija, Republic of Kenya, Jamhuri ya Kenya (svahili)
 • Predsjednik: Uhuru Kenyatta
 • Broj stanovnika: oko 32 180 000 s prirodnim prirastom od 1,6%
 • Granice:  3 446 km ( Uganda 933 km, Etiopija 830 km, Tanzanija 769 km, Somalija 682 km, Sudan 232 km
 • Glavni grad:  Nairobi s oko 2 750 000 stanovnika
 • Valuta: kenijski šiling (KSh) = 100 centa 1 US$ = cca 86,39 KSA 1 € = 116,80 KSA (prema tečaju u rujnu 2014, tečaj može biti podložan promjeni)
 • Vremenska razlika: +2 sata
 • Službeni jezik: engleski i svahili
 • Klima: od tropske uz obalu do suhe u unutrašnjosti, s kišnim razdobljem od veljače do svibnja i rujna do prosinca.
 • Voda: koristite isključivo flaširanu vodu.
 • Liječnička pomoć: ako trebate liječničku pomoć kontaktirajte pratitelja grupe ili recepciju hotela. Nemojte zaboraviti svoju zdravstvenu policu  osiguranja.
 • Foto i filmski materijal: Možete kupiti foto i filmski materijal na licu mjesta, ali vam savjetujemo, da ga ponesete sa sobom.
 • Električni napon: 240 V

Informacije o avio prijevozniku: Qatar Airways

QR 218 03JAN ZAGDOH 1605 2335
QR1333 04JAN DOHMBA 0230 0840
QR1334 11JAN MBADOH 1 1650 2330
QR 215 12JAN DOHZAG 0200 0615

QR 218 10APR ZAGDOH 1715 2335
QR1333 11APR DOHMBA 0230 0830
QR1334 18APR MBADOH 1650 2325
QR 215 19APR DOHZAG 0200 0700

 • VAŽNO: Mjesto se kupnjom kupona ne smatra rezerviranim

 • Prije kupnje kupona, obavezna je provjera dostupnosti željene sobe ili termina putovanja, a nakon kupnje kupona i rezervirati istu sobu ili termin putovanja

 • Program putovanja možete pronaći na sljedećem linku!

 • Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica koja mora vrijediti minimalno 6 mjeseci nakon ulaska u Keniju 
 • Minimalan broj putnika za putovanje je 2, a maksimalan broj putnika je 30
 • Cijena se odnosi na jednu osobu
 • Datumi i cijene GARANTIRANOG putovanja:
  • 03.01. - 12.01.2020. FIRST MINUTE cijena 8.590 kn / Redovna cijena 9.590 kn
  • 10.04. - 19.04.2020. FIRST MINUTE cijena 7.390 kn / Redovna cijena 7.890 kn
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • NAČIN PLAĆANJA
  • Mogućnost plaćanja AMEXOM, MASTEROM ZABE ili DINERSOM na 6 rata
  • Mogućnost uplata svim karticama jednokratno
  • Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno
  • Mjesto se smatra rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacijom
 • CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • 7 noćenja u DIANI REEF RESORT & SPA 5* DIANI BEACH na bazi usluge polupansiona (doručak i večera)
  • Tea & Coffee time u 16.00 sati (svaki dan)
  • Smještaj u dvokrevetne standard sobe s pogledom na more i balkonom, kabelska televizija, klimatizacijski uređaj
  • Zrakoplovna karta na relaciji Zagreb – Doha – Mombasa – Doha – Zagreb, ekonomska klasa
  • Pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku iz Zagreba (min 14 putnika)
  • Pratitelja u destinaciji na hrvatskom jeziku (min 2 putnika)
  • Jamčevno osiguranje
 • CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Vizu za Keniju; 51$ (plaća se u gotovini u zračnoj luci Mombasa) – obvezna doplata
   • (Za državljane Republike Hrvatske viza za Keniju je potrebna. Putovnica mora vrijediti minimalno 6 mjeseci nakon ulaska u Keniju te imati barem dvije prazne stranice za vizu. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Putnici koji nisu hrvatski državljani dužni su se informirati o viznom režimu zemlje u koju putuju na stranici Veleposlanstva države čiji su državljani.)
  • Zrakoplovne pristojbe 2.945 kn – obvezna doplata
  • Doplata za single sobu 3.590 kn, obvezna doplata ako osoba spava sama u sobi
  • Sve dodatne aktivnosti van programa: tandemski skok padobranom sa Sky Dive Diani, panoramski let avionom iznad Diani beach, najam kajaka, supa, kitesurfing, deep sea fishing, romantično krstarenje u zalazak sunca oko Wasini otoka s večerom u Coral Spirit restoranu, pićem, pivom, vinom uključenim u cijenu 120$ po osobi
  • SAFARI 2 DANA – 3.900 kn po osobi ( min. 4 pax ), obvezna najava i plaćanje u poslovnici
  • Moguća doplata za deluxe sobu, 1.160 kn po osobi za 7 noćenja
  • Moguća doplata za junior suite, 2.890 kn po osobi za 7 noćenja
  • Popust za dijete; djeca od 5-11 godina, popust po osobi 1.000 kn na svako dijete (2 djece + 2 odraslih)
  • Popust za dijete (05-11 godina) u trokrevetnoj sobi i pratnji 2 odrasle osobe iznosi 1.820 kn
  • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail info@putolovac.hr
 • Cijena SAFARIJA (2 DANA, 2 PARKA) uključuje:

  • Ovlašteno i licencirano safari vozilo - safari mini bus 4x4,
  • Iskusni i educirani safari vodiči i vozači,
  • Pick up-drop off iz Diani Reef hotel & spa Diani Beach,
  • Sve vožnje po parkovima (game drive),
  • Sve ulaznice i takse za dva nacionalna parka,
  • Puni pansion tijekom cijelog safarija,
  • Ručak u Voi lodge Tsavo Istočni,
  • 1 noćenje u Sarova Salt Lick Game Lodge 5* na bazi punog pansiona,
  • Flaširana voda za piće u vozilu tijekom cijelog safarija.
 • Cijena izleta na safari ne uključuje:

  • Piće konzumirano u lodgevima,
  • Troškove osobne prirode,
  • Suvenire,
  • Napojnice vozačima, sobarima,
  • Posjet Masai selu – ulaznica se plaća na licu mjesta starješini sela u iznosu 10$ po osobi.

VAŽNE INFORMACIJE

 • Završno pismo vam dostavljamo mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
 • Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u američkim dolarima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
 • Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
 • Agencija putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, agencija zadržava pravo promijene redoslijeda programa
 • Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 20 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Agencija ima pravo izmjene cijene ako dođe do promjene tečaja za više od 1,5% u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ako dođe do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   

 • Za državljane Republike Hrvatske viza za Keniju je potrebna. Putovnica mora vrijediti minimalno 6 mjeseci nakon ulaska u Keniju te imati barem dvije prazne stranice za vizu. Putnici su dužni informirati se o propisima države u koju putuju, o vizama, deviznim, carinskim i zdravstvenim propisima te provjeriti valjanost putovnice. Molimo da se prije uplate aranžmana konzultirate sa svojim liječnikom o rizicima putovanja. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
 • U slučaju gubitka ili otuđenja putnog dokumenta te bio kakvih drugih problema, za hrvatske putnike nadležno je diplomatsko predstavništvo Hrvatske u Južnoafričkoj Republici.
 • Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Južnoafričkoj Republici nalazi se na adresi Ozmik House, 165 Lynnwood Road, Brooklyn 0181, Pretoria. P.O. Box 11335, 0028 Hatfield, Pretoria, SOUTH AFRICA. Kontakt podaci: tel. 00 27 12 342 1206, fax. 00 27 12 342 1819, e-mail. croemb.pretoria@mvep.hr. Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik: dr. Nenad Prelog. Uredovno vrijeme Veleposlanstva: ponedjeljak-četvrtak 8,00-16,30, petak 8,00-14,00. Uredovno vrijeme Konzularnog odjela Veleposlanstva: ponedjeljak-petak 9,00-12,00.
 • Za rezervaciju potrebno je poslati: Ime putnika, adresa, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, datum rođenja
 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Kontakt agencije: 
 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE ALLIANZ: Ugovorite kontaktiranjem agencije Putolovac

Šifra: 10D 002 KEN-DIB

Komentari korisnika (0)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

Tvoja email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na komentar/recenziju.

Nema komentara. Budi prvi!

Ponuda je istekla
Informacije o ovoj ponudi slobodno zatražite na online
chatu od 9.00 do 17.00 sati radnim danom ili na e-mail info@popustplus.hr

Putolovac d.o.o.

Ulica Ivana Tkalčića 5, 10 000 Zagreb 01/ 7980 660 info@putolovac.hr http://www.putolovac.hr
E: info@putolovac.hr
T: 01/ 7980 660
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo


Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta


 

Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željena pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!