[KARNEVAL U RIJECI] Jednodnevni izlet autobusom za 99 kn! Garantirani polasci!

Budi što želiš, dođi na Međunarodnu povorku Riječkog karnevala! Garantirani polasci 18.2. i 26.2. iz Zagreba i Karlovca!

1 284
2 302
3 305
4 291
5 295
6 212
7 183
8 134

Vrijednost

115,00 kn

Popust

14 %

Ušteda

16,00 kn

Traje još minimalno:

2017-02-26 16:32:00
PONUDA JE ISTEKLA
PODIJELI S PRIJATELJIMA

F T T
Ponuda > Kupi 99,00
Recenzije
Informacije o ovoj ponudi na info telefon PopustPlusa
01/798-0670 radnim danom u vremenu od 09-17h

Kupnjom ponude osvajate + 99 bodova u Putolovac klubu putnika!

Zanima vas još karnevalskih destinacija? Pogledajte OVDJE!

Zašto baš ova ponuda?

 •  Doživjet ćete bogatu karnevalsku povorku i
 •  Zabava maskiranja uz najpovoljniju cijenu karnevalskog putovanja
 •  Dugu tradiciju karnevala u Rijeci osjetit ćete na svakom uglu

     

PROGRAM PUTOVANJA  

1.dan

Polazak iz Zagreba s Autobusnog kolodvora je u 08:00 sati, peroni 502-506.  Polazak iz Karlovca (kod Petrola) prema dogovoru. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Gorski kotar u smjeru Rijeke uz usputno zaustavljenje putem radi odmora. Dolazak u Rijeku predviđa se oko 11.00 sati. Točno u podne kreće Međunarodna karnevalska povorka. Slobodno vrijeme za osobne programe i uživanje karnevalskim događanjima.

Povratak iz Rijeke je predviđen oko 18.00 sati. Dolazak u Zagreb očekuje do 21.00 sat.

Za polazak 18.2.2017. DJEČJA KARNEVALSKA POVORKA će se održati na lokaciji Korzo, u 13 sati.

Dječja karnevalska povorka je karnevalski događaj u kojem sudjeluju najmlađe generacije iz zemlje i inozemstva, kada rijeka mališana u raznobojnoj maškaranoj povorci preplavi riječki Korzo.

Za polazak 26.2.2017. MEĐUNARODNA KARNEVALSKA POVORKA će se održati na lokaciji Korzo, u 12 sati

Paljenje pusta, Adamićev gat - nakon prolaska povorke

Međunarodna karnevalska povorka kruna je karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultira paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva.

RIJEČKI KARNEVAL

Od samog početka Riječkog karnevala, sve zabave, koncerti, sportska natjecanja, najrazličitija maškarana događanja, koja vode ovome danu, kulminaciji svih ludosti – Međunarodnoj karnevalskoj povorci. U nedjelju 7. veljače od 12 sati kreće povorka koja se sa svakim pravom naziva krunom karnevalskih svečanosti na Kvarneru, pa i šire. Međunarodna karnevalska povorka ove godine broji više od 10.000 sudionika u 112 grupa, a što sve spremaju, kakve duhovite alegorije svakodnevnih događanja, nećemo znati sve do trenutka kada se u svom sjaju pokažu na riječkom Korzu.

Nakon prolaska i zadnje grupe, već tradicionalno Halubajskih zvončara, kraj je uvijek u režiji grupe Pom-F-Ri koja će oko 20 sati na Adamićevom gatu presuditi Pustu jedinstvenom ceremonijom paljenja na moru. Završetkom „velike“ povorke, zabava ne prestaje, već se seli u riječke kafiće, klubove i Ex port Deltu gdje će cijeli dan trajati velika završna fešta.

„Krepat, me ne molat!“ – moto je koji najbolje sažima sve što Riječki karneval predstavlja. Unatoč svojoj dugoj povijesti, veseli, inatljivi, neobuzdani, ali i kritični duh Karnevala ne pokazuje ni trunku umora, već iz godine u godinu buja, raste kroz nove generacije karnevalista, hraneći se aktualnim događanjima, podjednako kao i dugom tradicijom. A upravo je ta tradicija na ovim prostorima puno duža nego što se smatra. Dokaz o vremešnosti Karnevala, što možda nije ni čudno s obzirom baš na taj kritični duh, jedna je zabrana, dokument iz 1449. godine – odredba Gradskog vijeća kojom se zabranjuje prekrivanje lica maskom (s izuzetkom gostiju maskiranog plesa u Kaštelu), što se tada strogo kažnjavalo. Odredbom se pokušalo održati javni red i spriječiti slobodno kritiziranje vlasti, ali povijest svjedoči da je Karneval pobijedio sve zapreke i (p)ostao praznik veselja, duhovitog i često kritičkog komentiranja tekućih događaja, mogućnost da svi bar na kratko budu što žele.

Nakon godina najrazličitijih organiziranih i spontanih maškaranih slavlja, karnevalskih zgoda i nezgoda, slavnih i povijesnih ličnosti, elementarnih nepogoda... Riječki karneval se dalje kotrlja bez zaustavljanja i bojazni da će se ikada zaboraviti – najbolji dokaz za to je Dječja karnevalska povorka koja u stopu prati „veliku“ povorku, svake godine sve brojnija i maštovitija, kao rasadnik novih karnevalista na kojima će ova tradicija ostati. Na kraju priče, ostaje samo poziv, jer Riječki se karneval najbolje doživljava osobno, na licu mjesta, svim osjetilima – Budi što želiš! Dođi na Riječki karneval!

Putolovac d.o.o
Medarska 69, Zagreb
Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb
HR-AB-01-080832542
E: info@putolovac.hr
T: 01/ 7980 660

Napomene

 • Polazak je iz Zagreba uz moguć ukrcaj putnika iz Karlovca (uz prethodnu najavu)
 • Cijena se odnosi na jednu osobu
 • Rok za prijavu putnika je: Do 7 dana prije polaska
 • Datumi GARANTIRANOG putovanja:
  • 18.02.2017.
  • 26.02.2017.
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • Potrebno je minimalno 40 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • FIRST MINUTE CIJENA 99 KN, REDOVNA CIJENA 115 KN
 • NAČINI PLAĆANJA

- Mogućnost uplata svim karticama jednokratno

- Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno

- Mjesto u autobusu se smatra rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacijom.

 • CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

- Prijevoz autobusom prema programu putovanja

- Licenciranog turističkog pratitelja tijekom putovanja

- Troškove organizacije i prodaje izleta, jamčevno osiguranje

 • CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

- Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju

- Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail info@putolovac.hr

 • KORISNE INFORMACIJE:

- Zbog mogućnosti više autobusa po polasku nije moguće spajati osobe u isti autobus ako je veliki vremenski razmak u kupnji kupona. Ukoliko imate zahtjeva spajanja putnika potrebno je to prethodno najaviti

- Polazak se ne otkazuje zbog lošeg vremena. Preporuka je ponjeti dva para cipela i rezervnu odjeću u slučaju kiše ili lošijeg vremena

- Program karnevala možete pogledati na linku ovdje

- Karnevalska povorka kreće se i uz more - odlične slike karnevala pogledajte ovdje

- Karneval ima dugu povijest - pročitajte ovdje

- Facebook stranica svakodnevno prati događanja na karnevalu - više ovdje

 • Za rezervaciju potrebno je poslati:

- Ime putnika, adresa, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, datum rođenja

 • Organizator zadržava pravo na promjenu redosljeda programa
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Za putovanje je potrebna osobna iskaznica!
 • Kontakt agencije: 

E: info@putolovac.hr

T: 01/ 7980 660

 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE ALLIANZ: Ugovorite kontaktiranjem agencije Putolovac
 • PUTNO OSIGURANJE MOŽETE UPLATITI KLIKOM NA LINK ISPOD!