[SKIJANJE] Les Orres ~ Le Parc des Airelles 3*: 8 dana za 2-10 osoba uz uključen prijevoz i ski pass već od 1.899 kn!

Svojih 8 dana zimskog odmora počnite na Les Orres skijalištu uz smještaj u apartmanima 3*! Plativo karticama DINERS, AMEX ili MASTER ZABA do 6 rata!

5 2.pn
1 245
2 264
3 264
4 252
6 182
7 154
8 109
9 99
10 85

Vrijednost

2.000,00 kn

Popust

5 %

Ušteda

101,00 kn

Traje još minimalno:

2017-03-18 12:46:00
PONUDA JE ISTEKLA
PODIJELI S PRIJATELJIMA

F T T
Ponuda > Kupi 1.899,00
Recenzije
Informacije o ovoj ponudi na info telefon PopustPlusa
01/798-0670 radnim danom u vremenu od 09-17h

Polasci iz VŽ, KA, RI, ZG!

Les Orres je skijaški centar koji spada u drugu klasu francuskih destinacija te sa svom potrebnom infrastrukturom oduzima svim posjetiteljima dah. Smješten je iznad grada Embruna i doline Durance odakle se pruža prekrasan pogled na jezero Serre-Poncon, najveće umjetno jezero u Europi.

Skijalište je pogodno za sve skijaše bilo da su u pitanju napredni, srednji ili početnici te za obitelji s djecom jer se u naselju nalazi dječji vrtić za djecu uzrasta od 6 mjeseci do 5 godina opremljen vanjskim igralištem, igralište na snijegu za djecu od 3 do 6 godina i klub Juni-Orres za djecu od 6 do 12 godina.

Skijalište, smješteno na nadmorskoj visini između 1550 i 2750 m, posjeduje 88 km staza (od toga 21 crvena, 3 crne, 4 plave, 7 zelene), 21 raznih tipova žičara, snježni park i dr.

Zimski uvjeti su, zahvaljujući visini i položaju, vrlo povoljni te idealni za skijanje tijekom cijele sezone.

Crna staza La Pousterle je jedna od tri staze u Francuskoj odobrena od strane Međunarodne skijaške federacije.

Osim skijanja, tu su i druge aktivnosti kao što su vožnja snježnim mobilima, biathlon, vožnja saonicama sa psećom zapregom, paragliding i dr.

Gosti se mogu nakon skijanja smjestiti u apartmanima koji se nalaze na najvišem vrhu skijališta (1.800 m nadmorske visine) u neposrednoj blizini ski liftova.

Od sadržaja: gostima je na raspolaganju sauna i grijani bazen u zgradi Le Balcon des Airelles. U prostoru oko recepcije gratis WiFi povezivost i stol za biljar, natkriveni park (uz doplatu). U blizini se nalaze dva restorana, snack bar, kino, tri trgovine za najam skijaške opreme, supermarket i kiosk s novinama, dječji centar La Farandole za djecu od 6 mjeseci do 6 godina.

SMJEŠTAJNI KAPACITETI: 

Studio za 3 osobe (25 m² - 28 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni za 4 osobe (25 m² - 28 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, cabine za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni za 4-5 osoba (30 m² – 32 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba sa dva single kreveta ili ležajem na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni za 6 osoba (33 m² – 35 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na razvlačenje, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni za 7 osoba (40 m² – 45 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Trosobni za 8 osoba (40 m² – 50 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, dvije spavaće sobe za dvije osobe, cabine s 2 kreveta na kat ili sofom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

Dvosobni/trosobni za 10 osoba (50 m² – 60 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 4 kreveta na kat i jednim single krevetom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.

Trosobni za 10 osoba (60 m² – 70 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, spavaća soba za 2-3 osobe (kreveti na kat ili single kreveti); ostali kreveti su smješteni u dnevnoj ili spavaćoj sobi; kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.

Nadamo se da ste počeli s pakiranjem stvari i odlučili se za ovu destinaciju za vaš zimski odmor! :)

Putolovac d.o.o
Medarska 69, Zagreb
Poslovnica 1: Tkalčićeva 5 Zagreb
HR-AB-01-080832542
E: info@putolovac.hr
T: 01/ 7980 660

Napomene

 • Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Cijena se odnosi na jednu osobu
 • Polasci iz VŽ, KA, RI i ZG.
 • Prije kupnje kupona, obavezna provjera raspoloživog termina i slobodnog apartmana, a nakon kupnje kupona i rezervirati isti
 • Ponuda vrijedi za termine:
  • 07.01.2017. - 14.01.2017.
  • 18.03.2017. - 25.03.2017.
 • Mogućnost plaćanja AMEXOM, DINERSOM ili MASTEROM ZABE na 6 rata
 • Mogućnost uplata Master, Visa, Maestro ili Discover karticom jednokratno
 • Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno
 • Mogućnost plaćanja 30% od ukupnog iznosa putovanja kao akontacije za rezervaciju putovanja
 • Mjesto za putovanje se smatraju rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacija.
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • Potrebno je minimalno 42 polaznika kako bi se putovanje održalo
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • OVA PONUDA UKLJUČUJE: 

- Putovanje na relaciji Varaždin - Zagreb - Karlovac - Rijeka - Les Orres - Rijeka - Karlovac - Zagreb - Varaždin,

- Prijevoz turističkim autobusom visoke kategorije,

- Noćenje u apartmanima 3* na ski stazi,

- 6-dnevni ski pass,

- Licenciranog turističkog pratitelja,

- Sve razglede prema programu te

- Troškove organizacije, jamčevine, prodaje, realizacije, PDV

 • Klikom na "KUPI", otvorit će Vam se dvije opcije:

1.) Polazak 7.1. - 14.1.2017. - FIRST MINUTE 1.999 kn; REDOVNA CIJENA 2.100 kn

2.) Polazak 18.3. - 25.3.2017. - FIRST MINUTE 1.899 kn; REDOVNA CIJENA 2.000 kn

 • Cijena aranžmana ne uključuje:

- Putno osiguranje,

- Boravišna pristojba (odrasle osobe iznad 12 god) 60 kn;

- Depozit 260,00 €;

- Najam posteljine + ručnika / po osobi 10 € ili vlastita posteljina i ručnici;

- Najam TV-a dnevno/ tjedno 7,00 € / 35,00 €;

- Najam Raclette grijača / dnevno 5,00 € (po želji);

- Završno čišćenje 42,00 - 140,00 € (ovisno o apartmanu ili samostalno čišćenje);

- Dječji krevetić + stolica GRATIS;

- WiFi na recepciji GRATIS,

- Nadoplata za prazan krevet u apartmanu iznosi 650,00 kn

- Putno osiguranje i osiguranje od otkaza (ALLIANZ) koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-670 ili mailom info@popustplus.hr

 • Opremljenost apartmana:

- Studio za 3 osobe (25 m² - 28 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni za 4 osobe (25 m² - 28 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, cabine za 2 osobe, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni za 4-5 osoba (30 m² – 32 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba sa dva single kreveta ili ležajem na razvlačenje, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni za 6 osoba (33 m² – 35 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba sa dva kreveta na razvlačenje, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni za 7 osoba (40 m² – 45 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Trosobni za 8 osoba (40 m² – 50 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj na razvlačenje u dnevnoj sobi, dvije spavaće sobe za dvije osobe, cabine s 2 kreveta na kat ili sofom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, balkon.

- Dvosobni/trosobni za 10 osoba (50 m² – 60 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, dodatni ležaj za jednu osobu u dnevnoj sobi, spavaća soba s bračnim krevetom, cabine s 4 kreveta na kat i jednim single krevetom, kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.

- Trosobni za 10 osoba (60 m² – 70 m²) – dnevno spavaća soba s ležajem na izvlačenje za dvije osobe, spavaća soba s bračnim krevetom ili dva single kreveta, cabine s 2 kreveta na kat, spavaća soba za 2-3 osobe (kreveti na kat ili single kreveti); ostali kreveti su smješteni u dnevnoj ili spavaćoj sobi; kompletno opremljena kuhinjska niša (električni štednjak, mikrovalna pećnica, hladnjak, perilica posuđa) kupaonica s kadom ili tušem, WC, dodatna kupaonica s WC-om, balkon.

 • Gostima je na raspolaganju sauna i grijani bazen u zgradi Le Balcon des Airelles
 • Apartmani na najvišem vrhu skijališta (1.800 m n/v), u neposrednoj blizini ski liftova
 • UDALJENOSTI:

- Udaljenost od Zagreba: 960 km

 • Kategorizacija apartmana odgovara lokalnoj kategorizaciji
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Za rezervaciju potrebno je poslati:

- Ime putnika, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, OIB, adresa, kod kupona

*** Agencija zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. Ukoliko do promjene dođe promjena hotela neće utjecati na cijenu aranžmana

 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa
 • Kontakt agencije: 

E: info@putolovac.hr

T: 01/ 7980 660

 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr 
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE PREPORUČAMO UPLATITI KLIKOM NA LINK ISPOD ILI POZIVOM NA BROJ 01/7980-670