Izbornik
Ponude

Otkrijte uzrok zdravstvenih problema uz NLS kvantnu analizu! 

[RIJEKA] Studio Focus: NLS kvantna analiza ljudskog organizma za 360 kn!

Ocijeni ponudu
Traje još minimalno
-40%
Pratiš ovu ponudu
 • Super cijena
 • Super kvaliteta
 • Pregled

Metoda kvantne NLS analize (Sustav nelinearne analize) je vrlo unikatna i moderna energetska metoda koja dozvoljava da za kratko vrijeme dobijete globalnu informaciju o radu cijelog organizma.

 • Proces testiranja sastoji se od 3 postupka:

➥ dobivanje informacija o stanju organizma u datom trenutku
➥ analiza informacija radi pronalaska otklona rezultata od standardnih parametara
➥ individualni izbor programa baziranog na prirodnim, biološki aktivnim preparatima koji su potrebni za eliminaciju upalnog stanja

Putem frekvencijske dijagnostike moguće je vidjeti energetsko stanje svih organa – jesu li na optimalnoj energetskoj razini rada ili ne te što je uzrok ukoliko nisu, tj. utvrđuje odstupanje od zdravog stanja i prikazuje sliku pojedinih organa te ukazuje na sliku stanja organizma i koje su promjene potrebne u svrhu poboljšanja cjelokupnog zdravlja.

NLS analiza definira funkcije organa i pomaže pronaći uzrok neravnoteže. Također se vidi prisutnost patogenih mikroorganizama (bakterija, virusa, gljivica i parazita) i postoji li u tijelu disbioza (poremećena ravnoteža bakterijske flore).
Biorezonantna dijagnostika i energetska terapija načini su na koji možemo prvo detektirati poremećenu komunikaciju među stanicama, čak i prije nego što se pojave njeni simptomi, zatim utvrditi što je točno uzrokuje, a na kraju i neutralizirati, odnosno poništiti uzrok, slanjem „ispravljenih“ frekvencija natrag u tijelo.

„Biorezonancija može pomoći već kod prvih znakova kroničnih poremećaja čiji se simptomi, poput glavobolje, umora, nesanice, kroničnih upala i slično, mogu ponavljati i godinama“,

Uzrok poremećaja, bolesti, često nije ondje gdje je i simptom, na što konvencionalna medicina u velikom broju slučajeva ne obraća pažnju.
Možete imati problem na jednom dijelu tijela, a manifestaciju na drugom. Naši meridijani u tijelu povezuju različite organske sustave pa neki organ oslabljene energije može posegnuti za energijom drugog, povezanog organa i 'posuditi' je. Bilo kakav psihosomatski poremećaj, primjerice, prvo će se odraziti na rad crijeva, što se može manifestirati proljevom ili zatvorom. Nedostatak dobrih bakterija u crijevima uzrokovat će, pak, pad imuniteta i preveliku reakciju na određene tvari.

Dva su, dakle, cilja terapije biorezonancijom – da neki, energetski oslabljeni organ, koji ne radi optimalno, potaknemo na bolji rad ili pak da uništimo ili neutraliziramo neki mikroorganizam, teške metale, alergene ili bilo koji drugi opterećujući čimbenik. Sumnja li se, primjerice, na prisutnost nekog parazita u organizmu, bit će dijagnosticiran pomoću seta ampula u kojima su utisnute informacije, odnosno frekvencijski obrasci različitih nametnika.
Ako aparat prepozna postojanje iste te frekvencije u organizmu koji se testira, inverznom će ga frekvencijom neutralizirati i tako pacijenta rasteretiti tog patogena. Ako takvo što u organizmu ne postoji, nego se samo neki organ želi potaknuti na bolji rad jer mu je izmjeren slabiji energetski protok, iz softverskog se programa tom organu šalje frekvencija istog tog, zdravog organa – zdravih bubrega, jetra i slično.
Ovakva terapija nema poznatih štetnih djelovanja, neinvazivna je i potpuno bezopasna za čovjeka. Uspješnost ovakve metode je 95%

 • Frekvencijama analiza Analiza uključuje:

- Energetsko stanje mišićnog, koštanog, dišnog, probavnog, krvožilnog, reproduktivnog, endokrinog
- analiza nedostajućih suplemenata,
- test intolerancije na prehrambene namirnice i okruženje,
- testiranje na mikroorganizme i parasite.

Nakon učinjene analize dobiveni rezultati salju se mailom uz savjetovanje kako utjecati na trenutno stanje uz pomoć pravilne ishrane, ciljanih dodataka prehrani te homeopatskim pripravcima.
Također se radi Autoterapija i Metaterapija (energetske terapije) iz kojih se dodatno vidi koliko je tjelo sposobno samo sebe regenerirati.
Biorezonantni pregled, kao i terapija, potpuno su bezbolni i bez ikakvih štetnih djelovanja. Mogu im se podvrgavati i djeca (već od najranije dobi, kad mogu sjediti i držati slusalice na glavi), ali i trudnice i dojilje. Svi, osim osoba s psihičkim oboljenjem ili onih koje imaju ugrađen pacemaker, mogu se pregledati biorezonantnim uređajem i primati terapiju.

Biorezonantni pregled svakako se preporučuje i kao preventiva, jer dobivamo informacije o promjenama na razini stanice, kad se one počinju mijenjati tek na energetskoj razini, odnosno kad možda i ne postoje određeni simptomi. Na taj način možemo djelovati unaprijed te zaustaviti razvoj poremećaja i bolesti ili pak održati već postojeće stanje zdravlja i ravnoteže.

 • Kako funkcionira biorezonantna terapija?

Biorezonantna terapija Bioplasma koristi strateško postavljanje magnetskih induktora na površini glave. Elektromagnetski signali prenose se kroz slušalice kako bi se uklonile blokade u prirodnom protoku energije tijela. Potrebno je nekoliko tretmana. Prvi se tretman koristi za stvaranje dijagnoze stupnja blokade povezane s klijentovom tegobom. Kompjutorsko povezivanje bilježi podatke, budući da elektrode u slušalicama bilježe energiju.

Biorezonantna terapija je bezbolna terapija koja se bavi skrivenim uzrocima bolesti i procjenom oslabljelog zdravlja i zatim normalizacijom energetske neravnoteže. Sve materije, bilo žive ili inertne, rezoniraju na određenoj elektromagnetskoj frekvenciji, uključujući i ljudsko tijelo. Otrovne tvari u tijelu kao što su infekcije, kemikalije i teški metali mijenjaju normalni uzorak tijela i tijelo se počinje prilagođavati novoj frekvenciji, uzrokujući bolest ili druge poremećaje. Koristeći biorezonanciju možemo modificirati i ispraviti uzorke energije omogućuje tijelu da se vrati u prirodnu zdravo stanje, dopuštajući ljudima da postanu neovisni o alergijama i boli.

 • Rok iskoristivosti kupona je 31.05.2020.
 • Ovu ponudu možete platiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili kreditnim karticama
 • Ukoliko ste uplatu izvršili kreditnom karticom kupon možete odmah printati i koristiti
 • Ukoliko ste uplatu izvršili općom uplatnicom ili internet bankarstvom ponudu možete početi koristiti 2-3 dana nakon uplate, nakon što zaprimite obavijest o potvrdi kupnje
 • Mogućnost plaćanja Visom ili Dinersom do 3 rate!
 • Klikom na "Rezerviraj" ili "Kupi":
 • - REZERVIRAJ: NLS kvantnu analizu ljudskog organizma u Studio Focus za 90 kn koje plaćate na portal PopustPlus, a ostatak iznosa 270 kn plaćate dolaskom u studio; KUPI: cjelokupnu ponudu za 360 kn koju plaćate na portal PopustPlus

 • Ponuda uključuje: 

- NLS kvantnu analizu ljudskog organizma u Studio Focus

 • Proces testiranja sastoji se od 3 postupka:
  • dobivanje informacija o stanju organizma u datom trenutku
  • analiza informacija radi pronalaska otklona rezultata od standardnih parametara
  • individualni izbor programa baziranog na prirodnim, biološki aktivnim preparatima koji su potrebni za eliminaciju upalnog stanja
 • Naručivanje: 

Radno vrijeme: po dogovoru

 • Naručivanje se vrši 4-5 dana prije željenog termina na kontakte centra 091 150 6232 ili info@studiofocus.ie
 • Adresa: Ivekoviceva 3, Rijeka
 • Nalazi: unutar 24 sata
 • Trajanje analize: 90 min
 • Facebook stranicu centra pogledajte na linku ovdje
 • Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
 • Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime   
 • Ponude možete poklanjati prijateljima 
 • Nakon isteka roka iskoristivosti ponudu više nije moguće koristiti
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!

Komentari korisnika (0)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

Tvoja email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na komentar/recenziju.

Nema komentara. Budi prvi!

360,00 kn
Vrijednost: 600,00 kn. Vaša ušteda: 240,00 kn
Kupi ponudu

ili

90,00 kn
Razliku od 270,00 kn plaćaš prilikom korištenja ponude
Rezerviraj

Prešli smo 15

Kupnjom ove ponude ostvarujete 360 bodova

Rezervacijom ove ponude ostvarujete 90 bodova

Saznaj više o programu vjernosti
Informacije o ovoj ponudi slobodno zatražite na online
chatu od 9.00 do 17.00 sati radnim danom ili na e-mail info@popustplus.hr

Studio Focus

Ivekovićeva 3, Rijeka
Telefon: 091 150 6232​​​​​​​
Email: info@studiofocus.ie
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo


Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta


 

Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter