Izbornik
Ponude

AMEX, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata!

SICILIJA, SARDINIJA & KORZIKA: 6 dana autobusom i brodom uz stručnu pratnju za 6.490 kn!

Ocijeni ponudu
Pratiš ovu ponudu
 • Inozemstvo
 • Za sve dobne skupine
 • Hotel 3*
 • Autobus
 • Grupno putovanje
 • Pratitelj putovanja
 • Super cijena

PROGRAM PUTOVANJA

Link do programa ovdje.


1. dan ZAGREB/RIJEKA - GENOVA - BROD

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, peroni 502-506 u 03:30 sati, moguć polazak iz Karlovca u 04:15 sati (obavezna prijavu prilikom rezervacije). Polazak sa Sjevernog stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 06:00 sati. Vožnja kroz Italiju uz kraća stajanja putem radi odmora. Dolazak u Genovu. Ukrcaj na brod. Odlazak broda u večernjim satima. Na brodu je restoran, brodska trgovina i barovi. Noćenje u kabinama na brodu.

2. dan BROD - PALERMO

Doručak na brodu. Plovidba Ligurskim i Tirenskim morem do Sicilije uz korištenje brodskih sadržaja. Sicilija je otok na raskrižju pomorskih puteva Europe i Afrike, otok bogatih raznolikih kulturnih utjecaja, prekrasnih plaža, slikovitih ribarskih gradića i vulkanskih krajolika. Iskrcaj s broda u Palermu u poslijepodnevnim satima. Palermo je zaštićen brežuljcima Monte Pellegrina na prekrasnom položaju u mješavini orijentalne i europske arhitekture. Grad obiluje baroknim palačama i crkvama, iza kojih su autentične srednjevjekovne četvrti uskih uličica i malih tržnica. Razgled glavnog grada Sicilije uz pratnju mjesnog vodiča: katedrala - Normanska palača - Teatro Massimo - Quattro Canti - trg Piazza del Commune s „fontanom srama“. Smještaj u hotel. Noćenje.

3. dan PALERMO - MONREALE - CEFALU - BROD

Doručak. Odlazak iz hotela. Mala tura po Siciliji uz pratnju mjesnog vodiča približiti će nam ljepote sjevernog dijela otoka. Kratka vožnja do gradića Monreale, poznatog po katedrali iz 12. stoljeća, remek djelu normanske arhitekture s čuvenim mozaicima. Katedrala je upravo veličanstveno ukrašena i među najvećim je znamenitostima normanske Sicilije. Razgledavanje unutrašnjosti katedrale uz pratnju mjesnog vodiča. (ulaznica uz doplatu). Nastavljamo vožnju prema ribarskom gradiću Cefalu. Po dolasku razgledavanje slikovitog gradića smještenog uz stijenu poznatu kao Rocca di Cefalu u kojem dominira Normanska katedrala sa jednim od najljepših mozaika južne Italije. Katedrala je započeta u 12. stoljeću i prikazuje remek djela bizantskih majstora mozaika. Slobodno vrijeme za  šetnju uz plaže i slikovitom obalom uz brojne tradicionalne restorane. Povratak u Palermo. Ukrcaj na brod u ranim večernjim satima. Smještaj u kabine. Noćenje u kabinama na brodu.

4. dan BROD - CAGLIARI - TURA PO SARDINIJI - ORISTANO - ALGHERO

Doručak na brodu. Iskrcaj s broda u Cagliariju, glavnom gradu Sardinije i u antičko doba već važnom trgovačkom središtu smještenom u zaklonjenom zaljevu. Elegantni bulevari 19. stoljeća na mjestu nekadašnjih gradskih zidina i duge ulice s arkadama današnja su obilježja grada. Razgled grada: utvrda San Remy - katedrala - komunalna palača - Slonov toranj - četvrt Castello s Citadelom. Vožnja prema sjeveru kroz slikovitu unutrašnjost otoka. Sardinija je otok koji je očuvao drevne tradicije i festivale, a kulturno bogatstvo se ogleda u različitim dijalektima i jezicima. Za Sardiniju su karakteristične  megalitske pretpovijesne strukture, zvane Nuraghe. Oko 300 ovakvih pretpovijesnih spomenika nalazi se na sjeverozapadu Sardinije, često u obliku gigantskih grobnica, kamenih krugova i žrtvenih oltara. Posjet gradiću Oristano, glavom gradu zapadne obale i šetnja povijesnom jezgrom. Vožnja do Alghera, slikovite luke  okružene maslinicima, te stablima borova i eukaliptusa. Izgled starog grada djeluje španjolski, jer su ga u prošlosti naselili stanovnici katalonske obale. Razgled starog dijela grada punog labirinta uskih uličica, uz živahnu luku okruženom zidinama i kulama. Katedrala iz 16. stoljeća podignuta je u katalonskom gotičkom stilu, a brojne druge crkve imaju bogato uređenu unutrašnjost. Smještaj u hotel u Algheru. Noćenje.

5. dan ALGHERO - SANTA TERESA - BONIFACIO - TURA PO KORZICI - BROD

Doručak. Vožnja prema sjeveru Sardinije do luke Santa Teresa. Ukrcaj na brod. Jednosatna plovidba  do Korzike. Iskrcaj s trajekta u Bonifaciu. Grad je na slikovitom položaju na poluotoku na stijeni uz more i u stari grad ima atmosferu genoveškog srednjeg vijeka. Ispod utvrde na stijeni smjestio se noviji dio grada s lukom. Korzika je četvrti je po veličini otok u Sredozemnom moru i pokrajina Francuske koja se sastoji od dva departmana. Korzika je otok koji se nalazi otprilike 200 km od Azurne obale, zapadno od Toskane i sjeverno od Sardinije. Vožnja prema Ajacciu, glavnom gradu Korzike i rodnom mjestu Napoleona Bonaparte. Razgled grada: Napoleonova rodna kuća - trg Place General de Gaulle - katedrala - gradska vijećnica - spomenik Napoleonu - trgovačka ulica generala Fescha - Cours Napoleon - luka. Nastavak vožnje kroz šumovitu unutrašnjost otoka poznatu po šumama kestena do grada Corte, nekad glavnog grada koji je u srcima mnogih Korzikanca i danas „glavni grad srca Korzike“ vezan uz život Pasqualea Paolija, političara zvanog generalom korzikanske nacije. Šetnja do starog grada i glavnog trga. Putem nas prati miris Mediterana i makije i tisuće stabala kestena, a kesteni su stoljećima bili hrana Korzikanaca. Kestenovo brašno koristilo se za pripravljanje hrane, danas su odlične i poznate marmelade od kestena, različiti kolači i poznato pivo s kestenom, koje svakako trebate kušati, kao i palentu od kestena i kestenovu tortu. Vožnja kroz planinsku unutrašnjost otoka do Bastie. Nekad malo ribarsko selo danas je najvažnija luka otoka. Ukrcaj na brod. Smještaj u kabine. Noćenje.

6. dan  BROD - GENOVA - RIJEKA/ZAGREB

Doručak na brodu. Iskrcaj s broda u luci Genove u jutarnjim satima. Razgled Genove uz pratnju gradskog vodiča: luka - katedrala San Lorenzo - mornarička četvrt - trg San Matteo. Povratak vožnjom kroz Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak na Vrata Jadrana i u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Sardinija je smještena otprilike u sredini Sredozemnog mora. Po veličini je drugi otok u Italiji i u Sredozemnom moru (odmah nakon Sicilije). Površina joj je 24.090 km2. Na otoku živi oko 1.650 000 stanovnika. .U usporedbi s drugim sredozemnim otocima Sardinija je mnogo udaljenija od kopna. Od kopna matične zemlje (Italije) udaljena je 190 km,a od Tunisa 180 km. U blizini joj je jedan drugi velik otok: Korzika, koja pripada Francuskoj i od koje je dijeli kanal Bonifacio širok 12 kilometara. Sardinija
je okružena mnoštvom malih otoka.

Sicilija (talijanski i sicilijanski: Sicilia) je autonomna regija u Italiji i najveći otok u Sredozemnom moru. S površinom od 25 710 km² koja uključuje i okolne manje otoke, ovo je najveća regija u Italij Trenutno na Siciliji živi više od pet milijuna stanovnika, od toga najviše u Palermu koji je i sjedište regije. Otok je poznat po nekim od najvažnijih turističkih lokaliteta u Italiji. Sicilija se ističe po vlastitoj povijesti, kulturi, umjetnosti, arhitekturi, kuhinji i jeziku. Gospodarstvo regije temelji se većinom na poljoprivredi i turizmu.
 
Francuska je država u zapadnoj Europi s nekoliko prekomorskih teritorija i otoka. Prekomorski posjedi uključuju Francusku Gvajanu u Južnoj Americi, te otoke poput Martinika, Réuniona i Nove Kaledonije u Atlantskom, Indijskom i Tihom oceanu. Francuska je jedna od zemalja osnivačica Europske Unije i njena teritorijem najveća članica. Jedna je od najrazvijenijih, najbogatijih i najprepoznatljivijih država svijeta, a s 82 milijuna turista godišnje i najposjećenija..

Korzika četvrti je po veličini otok u Sredozemnom moru i pokrajina Francuske koja se sastoji od dva departmana. Korzika po zakonu ima nešto veću neovisnost od ostalih regija Francuske. Korzika je otok koji se nalazi otprilike 200 km od Azurne obale, zapadno od Toskane i sjeverno od Sardinije. Korzika ima oko 1.000 km obale i više od 200 plaža. Korzika je većinom planinski otok, najviši vrh je Monte Cintu (2.710 m). Na otoku još postoji 50 vrhova čija je visina veća od 2000m.

 • VAŽNO: Mjesto se kupnjom kupona ne smatra rezerviranim

 • Prije kupnje kupona, obavezna je provjera dostupnosti željene sobe ili termina putovanja, a nakon kupnje kupona i rezervirati istu sobu ili termin putovanja

 • Program putovanja možete pronaći na sljedećem linku!
 • Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
 • Rok za prijavu: 28 dana prije puta
 • Minimalan broj putnika: 40
 • Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.
 • Datumi i cijena putovanja po osobi:
  • 18.10. - 23.10.2018.
 • FM CIJENA: 6.490 kn / REDOVNA CIJENA: 6.790 kn
 • FM cijena vrijedi do popune kapaciteta po FM cijeni
 • Kupnjom ovog kupona pristajete na sve uvjete putovanja agencije Putolovac d.o.o. i uvjete korištenja portala www.popustplus.hr. Kupnja kupona se smatra elektronskim potpisom ugovora. Uvjete putovanja možete pročitati na linku ovdjea uvjete korištenja ovdje.
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http:/www.mvp.hr  
 • Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji u zemlji koju posjećujete. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. 
 • Organizator zadržava pravo promjene hotela u istoj ili višoj kategorizaciji. 
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika kupcima će biti ponuđeni alternativna putovanja ili povrat sredstava
 • NAČIN PLAĆANJA

- Mogućnost plaćanja AMEXOM, MASTEROM ZABE ili DINERSOM na 6 rata

- Mogućnost uplata svim karticama jednokratno

- Mogućnost uplate Internet Bankarstvom ili Općom uplatnicom jednokratno

- Mjesto se smatra rezerviranim tek nakon provedene uplate. Uzimanje poziva na broj radi plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom se ne smatra rezervacijom

 • CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
  • Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
  • 1 noćenje s doručkom (grupni menu) sa smještajem u dvokrevetnim unutrašnjim kabinama na putničkom brodu Genova - Palermo
  • 1 noćenje s doručkom (grupni menu) sa smještajem u dvokrevetnim unutrašnjim kabinama na putničkom brodu Palermo - Cagliari
  • 1 noćenje s doručkom (grupni menu) sa smještajem u dvokrevetnim unutrašnjim kabinama na putničkom brodu Bastia - Genova
  • 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u Palermu na Siciliji
  • 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* na području Alghera na Sardiniji
  • Dnevni prijevoz brodom na liniji Santa Teresa - Bonifacio
  • Mjesne vodiče na Siciliji, Sardiniji i Korzici
  • Gradskog vodiča u Genovi za razgled grada
  • Razgledavanja prema programu
  • Pratitelja putovanja
  • Pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja
 • CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
  • Doplatu za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu unutarnju kabinu na brodu): 1.890 kn
  • Doplatu za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu vanjsku kabinu na brodu): 2.450 kn
  • Doplatu za dvokrevetnu vanjsku kabinu po osobi: 690 kn
  • Boravišnu pristojbu u hotelima u Italiji (cca. 3-5 EUR po osobi i noćenju, plaćanje na hotelskoj recepciji, točna informacija u završnom pismu)
  • Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
  • Ulaznicu za katedralu Monreale i audio slušalice 4 EUR (informativna cijena)
  • Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  • Putno zdravstveno osiguranje
  • Dodatno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja koje možete ugovoriti pozivom na 01/7980-660 ili na mail info@putolovac.hr
  • Trokrevetne sobe: rezervacija trokrevetnih soba nije moguća na ovom programu.
 • PREPORUKA PUTOVANJA: 

  • Zanimljivo putovanje koje zahvaljujući brodskim plovidbama i noćenju na 3 putnička broda (uz dva noćenja u talijanskim hotelima) putniku približava čak tri velika mediteranska otoka u samo 6 dana putovanja. Naš autobus ide na sve brodove i po iskrcaju vozi ture po otocima.
 • MOGUĆNOST DOPLATE za odabrana sjedala u autobusu:
  • Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri prilikom rezervacije.
   - sjedala 5,6,7,8 u drugom redu doplata po osobi - 100 kn 
   - sjedala iza drugih vrata doplata po osobi - 100 kn 
 • VAŽNO! PODACI POTREBNI PRILIKOM  REZERVACIJE ARANŽMANA: 

  • Molimo da prilikom rezervacije aranžmana obavezno date slijedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, državljanstvo, broj osobne iskaznice ili putovnice. Ovi su podaci potrebni za brodske liste putnika. Brodski prijevoznici rezerviraju pravo promjene satnice brodova i rute plovidbe.
 • Za rezervaciju potrebno je poslati:

- Ime putnika, adresa, kontakt email, kontakt mobitel ili telefon, datum rođenja

 • Organizator zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa
 • Nakon poslanih podataka na mail će vam doći vaučer sa točnim terminom polaska. Sve dodatne informacije svakim radnim danom od 9-20h na broj 01/7980-660
 • Kontakt agencije: 

-E: info@putolovac.hr

-T: 01/ 7980 660

 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!
 • PUTNO OSIGURANJE ALLIANZ: Ugovorite kontaktiranjem agencije Putolovac

Šifra: 009 

Komentari korisnika (0)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

Tvoja email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na komentar/recenziju.

Nema komentara. Budi prvi!

Ponuda je istekla
Informacije o ovoj ponudi slobodno zatražite na online
chatu od 9.00 do 17.00 sati radnim danom ili na e-mail info@popustplus.hr

Putolovac d.o.o.

Ulica Ivana Tkalčića 5, 10 000 Zagreb 01/ 7980 660 info@putolovac.hr http://www.putolovac.hr
E: info@putolovac.hr
T: 01/ 7980 660
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta
Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter

Popunjeni obrazac vrijedi kao prijava putovanja, ne kao rezervacija. Prvi slijedeći radni dan, naše će vas kolege kontaktirati radi odgovora na sva željena pitanja i dogovora o putovanju! Nadamo se da se vidimo na nekom od naših putovanja!