Izbornik
Ponude

POLIKLINIKA SUPERIORA uz profesionalni dermatoskopski pregled i primjenu lokalne anestezije vrši uklanjanje madeža, bradavica, lipoma, higroma ili ksantelazme.

Uklanjanje madeža od 379 kuna

Ocijeni ponudu
Traje još minimalno
-58%
Pratiš ovu ponudu
 • Super cijena
 • Super kvaliteta

Poštovani kupci, Poliklinika Superiora Donna pazi na Vaše zdravlje. Za dolazak u polikliniku molimo da uvažite mjere predostrožnosti glede Covida 19, a ti su:

 • niste bili u kontaktu s pozitivnom osobom

 • niste bili u inozemstvu

 • nemate povišenu temperaturu ni grlobolju

 • pridržavati ćete se preporučene distance i higijenskih mjera zaštite i dezinfekcije

Uklanjanje madeža, bradavica, lipoma, higroma ili ksantelazme

Uklanjanje madeža i drugih promjena na koži izvodi se najčešće iz estetskih razloga, no i kada se nehotice dogodi povreda madeža uslijed koje dolazi do promjena u boji, veličini i obliku, a što može biti praćeno i bolom, svrbežom i/ili krvarenjem. Većina madeža i promjena na koži je dobroćudna, no u pojedinim slučajevima riječ je o tumorima koje je nužno kirurški odstraniti i tako prevenirati daljnju opasnost po zdravlje.

Ako se to učini u ranoj fazi, moguće je u potpunosti ukloniti sve kancerogene stanice, uz vrlo malu mogućnost ponovne pojave istih. Savjet liječnika trebale bi potražiti i sve osobe koje tijekom samopregleda primijete da madež raste, ima nejasne konture ili mijenja boju, neovisno o mogućoj mehaničkoj povredi.

Uklanjanju madeža često se pristupa i kada se nalaze na mjestima na kojima su skloni povredama, primjerice uz rub donjeg rublja ili na nezgodnim pregibima na tijelu.

 • Bradavica je zarazna kožna izraslina koja može nastati na bilo kojem dijelu tijela. Uzrokuju ih različiti oblici humanog papiloma virusa (HPV-a). Obično su bezbolne, no mogu uzrokovati bol ako se nalaze na dijelovima tijela koji su često pod pritiskom, poput stopala. Bradavice se prenose direktnim i indirektnim kontaktom, a najsklonije infekciji su osobe oslabljenog imuniteta.
 • Lipom je nakupina masnog tkiva u lojnoj žlijezdi. Lipomi su mekani na dodir, obično pomični te su općenito bezbolni. U većini slučajeva radi se o tvorbi manje veličine, promjera do jedan centimetar, ali mogu narasti i do šest centimetara. Najčešće se javljaju u odraslih osoba od 40 do 60 godina starosti, ali mogu se javiti i u djece. Premda ne moraju izazvati nelagodu, predstavljaju estetski problem, naročito i slučaju većih lipoma.
 • Higrom je dobroćudni cistični tumor mekog tkiva šake. Radi se o potkožnom izbočenju ili oteklini koja se najčešće javlja na nadlanici u području ručnog zgloba, ponekada se može javiti u dubini ručnog zgloba tako da se na površini ne vidi izbočenje. Higrom izaziva neobjašnjivu bol zgloba, a može se javiti odjednom ili postupno tijekom par mjeseci. Uklanjanjem higroma rješava se uzrok boli kao i problemi s pokretljivošću zgloba.
 • Ksantelazma je promjena koja nastaje na gornjim ili donjim kapcima, može se javiti zbog povišene masnoće u krvi ili drugih promjena u metabolizmu. Obično je žućkastonarančaste boje i nepravilna oblika. Sama po sebi je bezopasna, ali predstavlja estetski problem.

Tijek zahvata

Prije samog zahvata bit će potrebno promjene na koži pregledati dermatoskopom. Zbog opasnosti od pojačanog krvarenja i pojave hematoma preporučuje se izbjegavanje lijekova koji utječu na koagulaciju krvi, a minimalno 10 dana prije same operacije preporučuje se i prestanak pušenja.

Na dan zahvata preporučuje se koristiti običan sapun ili gel za tuširanje umjesto hidratantnih pripravaka.

Uklanjanje madeža i drugih promjena na koži vrši se u lokalnoj anesteziji. Drugim riječima, pacijent je tijekom čitavog zahvata budan i kontaktibilan, a umrtvljuje se tek područje na kojem će se vršiti odstranjivanje.

Osim površinskog dijela madeža, odstranjuje se i donje tkivo koje se nalazi pod kožom, a odstranjeno tkivo se, potom, šalje na patohistološku analizu. Tako će pacijent dobiti konkretnu informaciju o mogućim naznakama bolesti.

Tijek oporavka i korisni savjeti

U danima neposredno nakon operacije bit će nužno redovno previjanje mjesta na kojima se madež nalazio, a nakon uklanjanja konaca ožiljak će, sukladno liječničkim uputama, nekoliko tjedana biti potrebno njegovati specijalnim dermokozmetičkim preparatima.

Tijekom oporavka, a osobito do vađenja konaca preporučuje se izbjegavati veće fizičke napore.

Oporavak od zahvata traje oko tjedan dana, no preporučuje se dulje vrijeme izbjegavati direktno izlaganje sunčevim zrakama odnosno UV zračenju.

 • Kupon se može iskoristiti do 28.02.2021.
 • Ovu ponudu možete platiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili kreditnim karticama
 • Ukoliko ste uplatu izvršili općom uplatnicom ili internet bankarstvom ponudu možete početi koristiti 2-3 dana nakon uplate, nakon što zaprimite obavijest o potvrdi kupnje
 • Ukoliko ste uplatu izvršili kreditnom karticom kupon možete odmah printati i koristiti
 • Klikom na "Rezerviraj" birate jednu od opcija:

- REZERVIRAJ: Uklanjanje 1 kožne promjene po cijeni od 79 kn koju plaćate na portalu PopustPlus, a ostatak iznosa 300 kn plaćate dolaskom u Polikliniku Superiora - ukupno 379 kn

- REZERVIRAJ: Uklanjanje 2 kožne promjene po cijeni od 158 kn koju plaćate na portalu PopustPlus, a ostatak iznosa 600 kn plaćate dolaskom u Polikliniku Superiora - ukupno 758‬ kn

 • Ova ponuda uključuje:  
  • Uklanjanje kožne promjene po izboru (madeža, bradavica, lipoma (do 3 cm), higroma ili ksantelazme) uz dermatoskopski pregled i lokalnu anesteziju u Poliklinici Superiora
 • Ukoliko želite PHD (patohistološki nalaz) potrebna nadoplata 250 kn
 • Šavovi skidaju kod doktora opće prakse, a ukoliko ih želite skinuti u poliklinici potrebna je nadoplata 50 kn
 • Termin je potrebno prethodno rezervirati
 • Radno vrijeme: 
  • pon - ned: 08h - 20h
 • Adresa: 

- Poliklinika Superiora , Voćarska 14, Maksimir, Zagreb, Hrvatska

 • Kontakt: 

- T: 01 4641 734, 091 2229 898

- E-mail: info@superiora.hr

 • Facebook stranicu pogledajte na linku ovdje
 • Možete iskoristiti 2 kupona na svoje ime
 • Ponude možete poklanjati prijateljima
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Nedolaskom na dogovoreni termin, kupon se smatra iskorištenim

 • Ukoliko želite otkazati tretman potrebno je isto učiniti minimalno 12h ranije ISKLJUČIVO pismenim putem (e-mailom ili SMS porukom)

 • U slučaju kašnjenja, vrijeme tretmana se značajno smanjuje radi drugih klijenata, odnosno dogovorenih termina drugih klijenata

 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!

Komentari korisnika (3)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

Tvoja email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na komentar/recenziju.

Ivana Duras
Poštovani, zanima me da li je moguce ovu ponudu iskoristiti određenog datuma (iz Osijeka sam i došla bih sredinom mjeseca u Zagreb), da li je moguce dogovoriti u tom periodu? Zanima me uklanjanje ksantelazmi ispod oka, da li je u ovoj ponudi to uključeno? Hvala na odgovoru!
Odgovori
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da0 Ne0
Ivana Rakic
Ne slanje materijala- madeza na phd je lijecnicka pogreska.
Odgovori
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da2 Ne0
PopustPlus
Poštovana gđo Rakić, hvala Vam na komentaru. Upit o potrebi slanja madeže na PHD proslijedili smo poliklinici i dobili sljedeći odgovor: Svaki madež bi trebao ici na PHD prema pravilima struke, ali kako to dodatno košta pacijent ima pravo odbiti, sto se naznaci na povijesti bolesti. Pozdrav, Poliklinika Superiora Nadamo se da smo Vam pojasnili postupak i razlog zašto isti nije uključen u ponudu. Lijepi pozdrav, Vaš PopustPlus
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da1 Ne0
79,00 kn
Vrijednost: 900,00 kn. Vaša ušteda: 521,00 kn

Vrijednost kupona je 379,00 kn.

Razliku od 300,00 kn plaćaš prilikom korištenja ponude

Rezerviraj

Prešli smo 40

Kupnjom ove ponude ostvarujete 79 bodova

Saznaj više o programu vjernosti
Informacije o ovoj ponudi slobodno zatražite od 10.00 do 16.00 sati radnim danom na e-mail info@popustplus.hr

Poliklinika Superiora Donna d.o.o.

Voćarska 14., Zagreb 01 4641 734 091 2229 898 info@superiora.hr http://www.superiora.hr
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo


Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta


 

Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter