Izbornik
Ponude

VISA, DINERS ili MASTER ZABA do 6 rata!

Voditelj projekata EU fondova - Tečaj uz stjecanje internacionalne diplome za 2.499 kuna!

Ocijeni ponudu
Traje još minimalno
-72%
Pratiš ovu ponudu
 • Super cijena
 • Super kvaliteta
 • Online tečaj

Osigurajte provedbu vlastitog EU projekta uz super popust i Special Skills Academy - tečaj je dostupan 90 dana!

Najtraženija Internacionalna diploma u Hrvatskoj - voditelj projekata EU fondova - Osigurajte prihvaćanje svoje ideje, osigurajte uspješnu karijeru!

EU Fond je defiitivno jedna o onih stvari koji mogu promjeniti Vaš život i pokrenuti neke  nove izazove i pozitivne promjene. Uz jednu od najboljih online škola za odrasle u Europi i svijetu postanite i Vi dio "odabranih" koji mogu završiti među najboljima. Ako je ikad ulaganje u sebe bilo isplativo, onda je to definitivno sad i ovdje uz ponudu koju jednostavno ne smijete propustiti ako Vam je stalo do uspjeha!

Ponuda uključuje online tečaj za Voditelja projekata financiranih iz EU fondova (EU Funds Project Manager) na hrvatskom jeziku u organizaciji Special Skills Academy. Cijena završnog ispita nije uračunata u cijenu i iznosi 280 kuna. Kupnjom kupona ostvarujete pristup online tečaju u trajanju od 90 dana. Tečaj možete prolaziti vlastitim tempom. Lekcije i sadržaj možete prolaziti bilo gdje, bitno je da imate pristup internetu.

Naučite pripremiti dokumentaciju za projekte iz EU fondova i postanite "EU Funds Project Manager" putem e-learning tečaja! Iskoristite ovu zaista povoljnu ponudu za provedbu vlastitih EU projekata, za razvijanje dodatne privatne struke ili za uklapanje u otvoreno tržište rada Europske Unije. Ulaskom Hrvatske u EU financiranje iz fondova EU je postala realnost. Pisanje projekta za sufinanciranje iz EU fondova može biti složen proces koji zahtijeva poznavanje EU zakona, preciznost i zadovoljavanje svih i najsitnijih detalja. Stoga projekti često bivaju odbijenima unatoč društvenoj i ekonomskoj opravdanosti.

Kupon se aktivira odabirom tečaja za Voditelja projekata financiranih iz EU fondova (EU Funds Project Manager) na web stranici Special Skills Academy -  te upisivanjem koda kupona i kontakt podataka u registracijsku formu. Kliknite OVDJE da vidite točno na slici gdje trebate upisati kod na njihovoj stranici.

Teorijski dio:  Svaki polaznik dobiti će pristupne podatke s kojima može pristupati sadržajima, lekcijama, video i audio materijalima, interaktivnim video zapisima s praktičnim primjerima instruktora.

Praktični dio:  Svaki polaznik će vježbati i rješavati zadatke prema uputama koje će slati nazad na provjeru instruktorima.

Stručna podrška: U svakom trenutku polaznici imaju stručnu podršku iskusnih EU Funds Project Managera kojim se mogu obratiti s pitanjima, savjetima ili problemima. Edukaciju završavate rješavanjem završnog online testa (izlazak na test možete zatražiti u momentu kad ste spremni).

Po završetku tečaja dobiva se certifikat (u elektroničkom obliku ili papir) od Special Skills Academy.

Stjecanje certifikata: ovisno o Vašim poslovnim planovima, birate u kojem centru ćete odraditi tečaj (UK centar ili U.S. centar) i prema tome nakon položenog ispita stječete određeni certifikat (European Union certification ili U.S. certification).

Što ćete naučiti?

 • Kako funkcioniraju fondovi Europske Unije,
 • Metodologija pripreme projekata za natječaje,
 • Kako osmisliti i napisati dokumentaciju za prijavu projekta,
 • Način ocjenjivanja projekata,
 • Provođenje i ugovaranje projekata u skladu s pravilima EU.

Iskoristite ovu zaista povoljnu ponudu za provedbu vlastitih EU projekata, za razvijanje dodatne privatne struke ili za uklapanje u otvoreno tržište rada Europske Unije uz čak 73% popusta!

 • Ovaj kupon moguće je iskoristiti do 30.01.2021.
 • Ovu ponudu možete platiti općom uplatnicom, Internet bankarstvom ili kreditnim karticama
 • Mogućnost plaćanja Visom, Master Cardom (Zagrebačke banke) ili Dinersom do 6 rata!
 • Ukoliko ste uplatu izvršili općom uplatnicom ili internet bankarstvom ponudu možete početi koristiti 2-3 dana nakon uplate, nakon što zaprimite obavijest o potvrdi kupnje
 • Ukoliko ste uplatu izvršili kreditnom karticom kupon možete odmah printati i koristiti
 • Ova ponuda uključuje:

Online tečaj za Voditelja projekata financiranih iz EU fondova (EU Funds Project Manager) na hrvatskom jeziku u organizaciji Special Skills Academy

 • Pristup online tečaju: 90 dana
 • Tečaj možete prolaziti vlastitim tempom
 • Za prolaženje kroz lekcije i sadržaj bitno je da imate pristup internetu
 • Više o tečajevima možete saznati na ovom linku
 • AKTIVACIJA!

Pošaljite link ili dokument sa svojim kuponom na e-mail info@specialskillsacademy.com 

- Special Skills Academy će Vam aktivirati korisničko sučelje

- Ulaz u online tečaj se vrši odabirom tečaja za Voditelja projekata financiranih iz EU fondova na web stranici Special Skills Academy -  te upisivanjem koda kupona i kontakt podataka u registracijsku formu.

 • Gdje se točno upisuje registracijski kod na stranici pogledajte na primjeru na linku KOD
 • Teorijski dio: Svaki polaznik dobiti će pristupne podatke s kojima može pristupati sadržajima, lekcijama, video i audio materijalima, interaktivnim video zapisima s praktičnim primjerima instruktora
 • Praktični dio: Svaki polaznik će vježbati i rješavati zadatke prema uputama koje će slati nazad na provjeru instruktorima
 • Stručna podrška: u svakom trenutku polaznici imaju stručnu podršku iskusnih EU Funds Project Managera kojim se mogu obratiti s pitanjima, savjetima ili problemima
 • Edukaciju završavate rješavanjem završnog online testa (izlazak na test možete zatražiti u momentu kad ste spremni)
 • Cijena završnog ispita nije uračunata u cijenu i iznosi 280 kuna
 • Po završetku tečaja dobiva se certifikat (u elektroničkom obliku ili papir) od Special Skills Academy.
 • Stjecanje certifikata: ovisno o Vašim poslovnim planovima, birate u kojem centru ćete odraditi tečaj (UK centar ili U.S. centar) i prema tome nakon položenog ispita stječete određeni certifikat (European Union certification ili U.S. certification)
 • Jedna osoba može kupiti 1 kupon za sebe i neograničeno kao poklon
 • Nakon isteka roka iskoristivosti ponudu više nije moguće koristiti
 • Račun za kupljeni proizvod ili uslugu izdaje isključivo pružatelj usluge
 • Ukoliko trebate R1 račun molimo da isti zatražite od pružatelja usluge prije izdavanja računa
 • Kako bismo Vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam javite Vaša iskustva prilikom korištenja ove ponude na info@popustplus.hr
 • Našu facebook stranicu možete posjetiti na linku PopustPlus!

Komentari korisnika (5)

Ostavi svoj komentar ili recenziju ponude

Tvoja email adresa neće biti javno objavljena te će ista poslužiti isključivo za potrebe odgovaranja na komentar/recenziju.

Maja
Poštovani, da li je zaista tečaj, materijali i ispit su na hrvatskom jeziku ili je to neka greška?
Odgovori
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da1 Ne0
PopustPlus
Poštovana gđo Maja, pružatelj usluge nam je javio kako ipak nije riječ o grešci. Naime, tečaj za voditelja EU fondova je prilično specifično područje, a otkako je RH ušla u EU, postoji konstantna veća potražnja za ovim tipom tečaja pa su stoga i tečaj kao i materijali prilagođeni na hrvatskom jeziku.
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da0 Ne0
Gordan
Da li se nakon položenog ispita znanje voditelja europskih projekata upisuje u radnu knjižicu.
Odgovori
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da0 Ne0
Pasiona Ani5
Zanima me sadržaj, obim i zahtijevnost pravnog dijela, obzirom da sam diplomirala umjetnost, da li ja to gradivo mogu savladati.
Odgovori
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da0 Ne0
PopustPlus
Poštovana, tečaj je otvoren za sve bez obzira na visinu stručne spreme te za sve koji žele dodatno ulagati u sebe. Vezano za sadržaj, obim i zahtjevnost pravnog dijela te svladavanje gradiva, bilo bi dobro da sve upite proslijedite na e-mail oglašivača koji je bolje upoznat sa tečajem: info@specialskillsacademy.com kako biste dobili potrebne odgovore. Za sve ostale upite i nejasnoće stojimo Vam na raspolaganju.
Da li vam je ovaj komentar bio koristan? Da0 Ne1
2.499,00 kn
Vrijednost: 9.000,00 kn. Vaša ušteda: 6.501,00 kn
Kupi ponudu

Još malo pa 65

Kupnjom ove ponude ostvarujete 2499 bodova

Saznaj više o programu vjernosti
Informacije o ovoj ponudi slobodno zatražite od 10.00 do 16.00 sati radnim danom na e-mail info@popustplus.hr

Special Skills Academy Inc

Special Skills Academy Ltd.86-90 Paul Street, London, EC2A 4NE, UK +44 74 184 65340 info@specialskillsacademy.com http://www.specialskillsacademy.com
Pratiš ponude ovog partnera

Podržani načini plaćanja: Kreditne kartice, virman, e-bankarstvo


Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta

Najniže cijene za najam automobila jamčimo za više od 6.000 lokacija širom svijeta


 

Popust Plus newsletter
Primaj besplatno ponude baš za tebe direktno na email!
Prijavi se na newsletter